Featured, Politic

Liviu Pop intervine în scandalul scrisorii anti-Dragnea

În PSD democrația e la nivel ridicat

Sunt convins că vineri, în CEx, se vor clarifica foarte multe dintre aspectele apărute în spațiul public.”, a spus Pop.

Întrebat dacă a crezut în existența acestei scrisori, senatorul PSD a declarat că nu mai este surprins de nimic. „Vă mărturisesc sincer, că de la alegerea președintelui Iohannis ca președinte al României, nu mă mai surprinde nimic în România.

 

În CEx trebuie analizate toate probleme din programul de guvernare, activitatea Guvernului, prin această activitate suntem analizați și noi de cei care ne-au dat votul în 2016 și, pe de altă parte, viața internă a partidului pentru că în PSD avem democrația la nivel ridicat. Din punctul acesta de vedere, viața internă a partidului trebuie analizată.

Nu cred că domnul Liviu Dragnea trebuie să își dea demisia, pentru că nu văd astăzi motive pentru demisia domnului președinte.

Asta trebuie să se discute în partid. Nu sunt adeptul cererii unor persoane în spațiul public. Nu am cerut niciodată și nu o să cer niciodată demisia din funcția de conducere a unui coleg de-al meu din PSD, decât în interiorul forurilor de conducere, după o analiză temeinică.”

„A ieși în spațiul public să ceri demisia unui coleg ministru, sau primar sau președinte de CJ ca membru PSD este o greșeală pe care nu o s-o fac niciodată”, a precizat Pop.

Întrebat dacă este mulțumit de felul în care conduce Liviu Dragnea partidul, senatorul a răspuns că se pune prea multă presiune pe președintele partidului ca persoană fizică: „Puneți foarte multă presiune pe persoana fizică Liviu Dragnea. Deci activitatea unui președinte de organizație se face din mai multe perspective, nu numai din una singură. Toate aceste perspective trebuie luate în calcul”.