Liviu Dragnea a purta discutii in biroul sau din Parlament, cu mai multi lideri PSD, printre care Adrian Gadea si Laurentiu Nistor. Sedinta are loc inaintea Comitetului Executiv National PSD.

Potrivit lui Liviu Dragnea, aceasă ședință are ca principală temă numirile de la CNA și ASF, dar neoficial tema principală ar fi aceea a tranșărilor unor probleme dure în interiorul partidului între președinte și opozanții săi și s-ar putea lăsa cu sancțiuni.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, discuta joi seara in biroul sau de la Camera Deputatilor cu liderul PSD Teleorman, Adrian Gadea, liderul PSD Hunedoara, Laurentiu Nistor, liderul PSD Neamt, Ionel Arsene, dar si cu consilierul premierului Viorica Dancila, Darius Valcov.

 

Liderul PSD Caras-Severin, Ion Mocioalca, a distribuit pe pagina sa de Facebook un articol din presa locala in care se afirma ca Liviu Dragnea a incercat sa il cumpere cu o functie de ministru si el a refuzat. Implicit, Mocioalca recunoaste ca informatia este adevarata.

Intr-un articol publicat de Express de Banat se afirma ca Mocioalca a „respins propunerea disperata a lui Liviu Dragnea, care in incercarea de a-si gasi aliati in razboiul cu Gabriela Firea, a oferit functii tentante chiar si acelora pe care nu i-a agreat in jurul sau”.

„Surse social-democrate au dezvaluit pentru expressdebanat.ro ca lui Mocioalca i s-a propus un post de ministru, pe care caraseanul ar fi urmat sa-l ocupe imediat dupa remanierea Guvernului Dancila. Liderul PSD Caras-Severin, care n-a fost niciodata un preferat al lui Dragnea, a refuzat insa propunerea. Versat in ale politicii dupa cinci mandate de deputat, Mocioalca nu putea face o asemenea gafa, acceptand o functie de la un Dragnea tot mai lipsit de puteri”, se afirma in articolul distribuit de Mocioalca.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a convocat ședința Comitetului Executiv Național al PSD.

CEx luni 5 noiembrie, ora 12,00 la P. Parlamentului, sala grupului PSD “Ovidiu Șincai”, nivel 1M., se spune în anunțul primit de membrii acestui for al PSD.