Showbiz

Liviu Dragnea s-a apucat de gătit! Și-a deschis un canal de YouTube! Câți bani a făcut?

Liviu Dragnea, cunoscut mai ales pentru activitatea sa politică, ne-a surprins cu o altă pasiune neașteptată. Fostul lider al PSD a devenit gazda propriei emisiuni culinare pe canalul său de YouTube, unde a publicat primul episod. În emisiune, Dragnea promovează un stil de viață sănătos și rețete cu ingrediente românești proaspete, fără gluten. Dar câți bani a făcut până acum din această nouă pasiune?

Noua pasiune a fostului lider PSD

”Bucătăria de acasă cu Liviu Dragnea” este emisiunea pe care fostul lider al PSD o prezintă. La primul episod, fostul politician s-a prezentat și de asemenea, le-a promis abonaților săi că le va oferi în continuare rețete ușoare, gustoase, dar și sănătoase.

De asemenea, el a prezentat în primă fază o rețetă de fasole galbenă păstăi. ”Bun venit la Bucătăria de acasă. Pentru cei care nu mă știu, numele meu este Liviu Dragnea. Vreau să încercăm în aceste filmulețe să descoperim împreună rețete ușoare, gustoase și sănătoase. Azi vă prezint o rețetă de fasole galbenă păstăi”, a spus Liviu Dragnea în startul videoclipului.

Câți bani face Liviu Dragnea din YouTube?

Conform site-ului socialblade.com, la un număr de peste 1.000 de abonați și 1.000 de vizualizări, Dragnea poate câștiga 6 lei. În cazul în care numărul de vizualizări depășește 1 milion, atunci vorbim deja de câștiguri de până la 1.000 de euro. În momentul de față, primul episod al emisiunii a adunat 190.000 de vizualizări, iar canalul său de YouTube are peste 4,55 K de abonați.

De unde a apărut această pasiune pentru gătit a lui Liviu Dragnea? Încă din anul trecut, politicianul a vorbit despre importanța alimentației sănătoase și a dat de înțeles că ar vrea să fie implicat într-un astfel de proiect. Într-o emisiune de televiziune, Dragnea a gătit varză călită, cârnați de casă și mămăligă, și a dezvăluit că mama sa l-a învățat să gătească. Acum, acesta a decis să-și împărtășească pasiunea cu publicul său larg, dar și să-și umple puțin buzunarele, câștigând astfel câteva sute de lei din emisiunea sa culinară de pe YouTube.

Citește și  Cea mai senzuala proba de la "sunt celebru, scoate-ma de aici"! Gina Pistol si Andreea Moldovan au facut dus impreuna! Imagini dumnezeiesti cu doua zeite in costum de baie!
blank