Declaratie surprinzatoare sau poate ca nu?! Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, este prevazator in ceea ce priveste situatia premierului si pastreaza in joben iepurasii salvatori. In cazul ca Victor Ponta va fi trimis in judecata, nu va surprinde partidul.

Intrebat daca s-a pregatit partidul pentru o suspendare a Premierului in cazul ca acesta din urma ar fi trimis in judecata, Dragnea a spus: “Eu nu cred ca e benefic sau eficient sa-ti cheltui multa imaginatie si timp sa construiesti scenarii pe niste ipoteze care nu stii cat sunt de adevarate. Orice s-ar intampla, evenimentele nu se vor derula oricum cu viteza luminii. Sper sa nu ajungema acolo, dar PSD nu e un partid mic care sa poata fi luat prin surprindere, avem variante. Nu mi-as dori sa se intample asta”.

 

Directia Natională Anticorupe a anunţat la 5 iunie ca procurorii au dispus inceperea urmaririi penale fată de premierul Victor Ponta, la data faptelor avocat, pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala in forma continuata si spalarea banilor in dosarul de coruptie de la companiile energetice Turceni si Rovinari privind incheierea unor contracte de asistentă juridica.