Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, joi, într-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii „Sinteza zilei cu Mihai Gâdea”, că Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidenţiale 2014, este un om care „vrea să ajungă preşedintele românilor prin minciună”.

06-iohannis-nd-465x390

Potrivit lui Liviu Dragnea, Klaus Iohannis are o problemă legată de caracter, întrucât neagă că a participat reuniunea liderilor USL de la Grivco.

„Nu-mi amintesc data la care a avut loc acea întâlnire unde trebuia să discutăm cu domnul Iohannis, pe care urma să-l susţinem toţi pentru funcţia de premier. Acea întâlnire a avut loc la Grivco! Domnul Sereş l-a aşteptat afară (pe Klaus Iohannis-n.red.) şi a intrat cu el în sala unde discutam”, a spus Dragnea.

„Ce mi se pare ciudat este de ce nu vrea să-şi mai aducă aminte de întâmplare pentru că nu mi se pare ceva nici ilegal, nici imoral. Răspunsul meu e simplu: e o problema legată de caracter, este un om mincinos, care vrea să ajungă preşedinte al românilor dar minte şi nu-şi mai asumă nişte lucruri”, a spus vicepremierul, joi seară, la Antena 3, dezvăluind o serie de detalii din culisele alegerilor din 2009.

Citeste si...
Președintele Klaus Iohannis nu exclude demisia. lui Orban