Invitat duminică seară, 9 septembrie, la Antena 3, Liviu Dragnea a vorbit atât despre acuzațiile pe care i le-a adus Gabriela Firea zilele trecute, dar și despre subiectul protestelor violente de luna trecută, din Piața Victoriei.

Despre acuzațiile de spionaj ale primarului general a spus că sunt niște prostii, iar în legătură cu manifestațiile din 10 august, liderul PSD a fost destul de clar în a-și expune punctul de vedere: “Sunt suficiente elemente ca să putem vorbi de o tentativă de lovitură de stat. Au fost proteste finanţate, se pare că şi din extern. Eu sunt absolut convins că săptămâna viitoare vor ieşi informaţii despre modul că s-au finanţat aceste proteste, despre faptul că au fost organizat tip paramilitar, despre faptul că, şi s-a văzut asta de fapt, că au vrut să ocupe sediul Guvernului şi au provocat în permanenţă jandarmii”.

“Nu au acţionat ilegal, jandarmii şi-au făcut datoria, jandarmii nu au reacţionat absolut deloc înainte să înceapă violenţele”, a adăgat Liviu Dragnea în emisiunea “Subiectiv”.