Showbiz, Stiri

Livia a spus “Da” la cererea în căsătorie a iubitului ei, Cătălin Bordea

Bordea, colegul de platou al lui Dan Capatos şi-a cerut prietena în căsătorie… în aer şi cu lacrimi în ochi

livia-iubita-lui-bordea1

Cine ar fi crezut că băiatul acela cu un cap de mort tatuat pe braţ, care-şi pierde nopţile cu… Capatos, se va însura?! Dar uite că toţi “îmbătrânesc”, se calmează şi se aşează la casa lor. Astfel că, şi-a surprins iubita chiar de ziua ei de naştere cu o cerere în căsătorie.

După ce i-a pregătit prietenei o cină romantică pe marginea lacului Mogoşoaia, Cătălin a dus-o la Aerodrom, pentru o săritură cu paraşuta. Surpriza a fost de fapt alta. Chiar înainte să execute saltul, Bordea a întrebat-o pe Livia dacă vrea să-i fie alături pentru restul vieţii. Năpădită de emoţii, Livia a răspuns afirmativ. La sol îi aşteptau cei mai buni prieteni care au dorit să fie alături de ei în acele clipe. După ce au aterizat, Bordea a repetat întrebarea, moment în care s-a aşezat în genunchi şi i-a oferit inelul.

catalin_bordea_iubita_livia_eftimie_ee4ab8b0b7

Cererea a fost atât de emoţionantă încât Bordea nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile. Seara, Livia a venit în platoul emisiunii “Un show păcătos” şi a povestit experienţa prin care a trecut. De data aceasta însă, Bordea a fost cel surprins, pentru că bunica sa, femeia care l-a crescut şi pe care o iubeşte foarte mult, a intrat în legătură directă prin telefon ca să-i transmită gândurile sale: “În sfârşit i-a venit mintea la loc. Este şi el la casa lui, nu mai umblă din floare în floare”, a glumit bunica, totodată, urându-i multă sănătate, înţelepciune şi înţelegere. (I.G.)