Livia Bârlău
Actualitate, Featured

Livia Bârlău, primărița comunei Brusturi reținută pentru tentativa de omor

Livia Bârlău, primărița comunei Brusturi, și soțul acesteia, sunt reținuți pentru tentativa de omor. Cei doi sunt vizați într-un dosar penal, ce cuprinde un atac extrem de violent asupra fostului procuror Ioan Bodogai.

De ce au fost reținuti pentru 24 de ore Livia Bârlău, primărița comunei Brusturi și soțul acesteia Potrivit poliției locale, acesta a fost omorât și desfigurat în batăie

„Cei doi inculpaţi au fost reţinuţi ca fiind coautori la infracţiunea de tentativă la omor, constând în aceea că i-au aplicat părţii vătămate mai multe lovituri la nivelul capului şi membrelor, care i-au pus acesteia viaţa în pericol”, a declarat pentru ziarul Bihoreanul prim procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Gligor Sabău.

Ce s-a întâmplat cu fostul procuror
Potrivit sursei citate, incidentul s-a produs în după-amiaza zilei de 29 septembrie, într-un magazin de materiale de construcţii aparţinând primăriţei PSD Livia Bârlău şi soţului acesteia, unde fostul procuror Bodogai a fost bătut cu un cleşte de tăiat lanţuri, ajungând la spital plin de sânge, cu capul spart în trei locuri, cu braţele acoperite de plăgi şi cu piciorul rupt, pentru fixarea căruia medicii au fost obligaţi să-i monteze tije metalice. Cauza altercației ar fi fost o plângere la Direcția Antifraudă pe care fostul procuror ar fi făcut-o pe numele soțului primăriței.