FCSB rămâne fără titlu de campioană de 6 ani, iar unul dintre cei care au adus ultimul trofeu, a povestit lituanianul Arlauskis care sunt motivele acestei secete.

Giedrius Arlauskis a fost titular în echipa antrenată atunci de Costel Gâlcă și a cucerit titlul cu numărul 26 din istorie.

Iar lituanianul care a câștigat din nou laurii de campion a explicat de ce FCSB nu domină Liga 1 și nu poate întrerupe hegemonia CFR-ului.

”Știu răspunsul la întrebarea de ce FCSB nu mai câștigă de atunci campionatul! A ieșit Gigi din pușcărie! Atunci, în acel an, aveam 13 puncte avans, defilam.

A ieșit Gigione de la închisoare, haț am tremurat până în ultima etapă cu ASA Tg Mureș!

Ne-a făcut Galațiul campioni! A fost norocul nostru, dar nu doresc nimănui așa ceva”, a declarat Arlauskis la emisiunea Fotbal Club.

Gigi Becali, ironizat de Mario Camora după câștigarea campionatului! Mesajul afișat de căpitanul de la CFR Cluj
CFR Cluj a câștigat al patrulea titlu consecutiv, în dauna rivalei FCSB.

Formația antrenată de Edi Iordănescu și-a asigurat câștigarea campionatului cu o rundă înaintea finalului play-off-ului datorită succesului cu 1-0 de la Botoșani, meci la finalul căruia ardelenii au dat startul petrecerii.

Gigi Becali, ironizat de Mario Camora după câștigarea campionatului
Clubul din Gruia a publicat pe contul oficial de Facebook un material video în care a fost prezentat modul în care jucătorii au sărbătorit câștigarea titlului, iar Gigi Becali a fost ”prezent”.

Mario Camora, căpitanul echipei din Gruia, a arătat la camera o fotografie cu patronul de la FCSB, la baza căreia apărea mesajul: ”Să trăiți, domnule CFR!”.

CFR Cluj și FCSB se vor întâlni în ultima rundă a play-off-ului, meci care nu va afecta în niciun fel componența finală a ierarhiei, ardelenii fiind deja campioni, în timp ce ”roș-albaștrii” și-au asigurat poziția secundă, de Conference League.

La partida de marți, care va avea loc de la ora 20:30 și va fi transmisă în direct de Digi Sport 1, pe arena ”Dr. Constantin Rădulescu” vor fi prezenți și spectatorii, în limita a 25% din capacitatea totală a tribunelor.