Showbiz, Stiri

Lista completa a milionarilor chemati sa dea cu subsemnatul in “Dosarul prostituatelor de lux”!

Dosarul prostituatelor de lux a scos la iveala nume ale unor personaje puternice din Romania care apela la serviciile fetelor si le plateau cu mii de euro pentru prestatiile lor.

media_142358231459565500

Numele lui Ioane Neculaie a fost extrem de mediatizat in ultima perioada dupa ce in presa au aparut stenograme ale discutiilor pe care acesta le avea cu proxenetele din dosar. Referatul procurorilor mai contin insa numele unor personaje extrem de puternice din Romania, care au fost citate ca martori si care fie au fost fie urmeaza sa dea cu subsemnatul in acest dosar.

Alin Cocos este in capul listei, evident dupa Ioan Neculaie. Fiul lui Dorin Cocos se afla in prezent in arest si anchetat de DNA insa si-a facut, se pare, timp sa treaca pe la politie si pentru acest dosar. Oficial, familia din care a facut parte si Elena Udrea ar detine o avere de 12-13 milioane de euro insa este posibil ca aceasta sa fie mult mai mare daca ne luam dupa descoperirile facute in ultima perioada de procurori.

Dan Stroe apare si el ca martor in dosarul prostituatelor. Fost director de achizitii la ANAF, Stroe a ajuns sa fie anchetat intr-un dosar de evasziune fiscala de 40 milioane de euro. Interesant este ca inainte sa se angajeze „la stat”, Stroe era deja milionar, el renuntand la afacerile sale pentru a veni la ANAF.

Calin Constantin Ion este un om de afaceri din Ploiesti cu o avere de aproximativ 50 milioane de euro. Despre el nu se stiu foarte multe lucruri, el refuzand sa apara in public, insa numele lui apare de asemenea pe lista martorilor citati.