Featured, Sport

Lionel Messi mai are un an de contract cu Barcelona, dar dezamăgirea ratări titlului în La Ligă ar putea să-l facă să plece

Lionel Messi (33 de ani) mai are un an de contract cu Barcelona, dar dezamăgirea ratării titlului în La Liga ar putea să-l facă să plece de la club încă din această vară.

Lionel Messi le-a dat „follow” pe Instagram celor de la Manchester City
Presa din Anglia scrie că Manchester City este în pole-position să obţină semnătura argentinianului, dacă acesta va pleca de pe Camp Nou.

„Pep Guardiola nu şi-ar dori nimic mai mult decât să-şi aducă talismanul pe Etihad”, scriu cei de la The Sun, care anunţă că Leo Messi le-a dat „follow” pe Instagram celor de la Manchester City.

Dezvăluirea a fost făcută pe Instagram de Natalie Pawelek (foto), prezentatoarea TV a celor de la Manchester City.

Fanii au reacţionat imediat, după ce Messi a început să-i „urmărească” pe cei de la Manchester City
Fanii au luat cu asalt reţelele sociale, după anunţul făcut de Natalie Pawelek şi au reacţionat vizavi de un posibil transfer al lui Messi la Manchester City.
„Messi şi Setien, divorţ public!” Ce s-a întâmplat la Barcelona, după ratarea titlului
Barcelona a pierdut pe teren propriu cu Osasuna, scor 1-2, iar înfrângerea a coincis cu ratarea titlului în La Liga.

Lionel Messi a fost extrem de tranşant şi a transmis un avertisment, după partida de aseară. Spaniolii de la Marca au titrat: „Messi şi Setien, divorţ public”.

Starul argentinian a lansat un atac indirect la adresa antrenorului, iar acesta ar fi semnalul „debarcării” lui Setien.

„Am spus-o acum mult timp. Dacă vom continua așa, va fi vreu să câștigăm Champions League. Dacă nu reacționăm nu vom câștiga cu Napoli.

Pauza e bună pentru noi, pentru a ne face ordine în gânduri, să ne gândim că sunt patru jocuri care îți pot da titlul pe care îl vrem toți. Dar pentru asta, trebuie să schimbăm multe și să facem multă autocritică. Nu cred că am pierdut din cauza arbitrilor”, a fost semnalul de alarmă tras de Messi, după eşecul cu Osasuna.

blank