Actualitate

Liliana Mincă, după trecerea la UNPR: „Îmi place să execut ordinele date de generali”

 
Deputatul Liliana Mincă şi-a motivat, luni, decizia de a se înscrie în Uniunea Naţională pentru Progresul României prin faptul că proiectul de înfiinţare a Partidului Naţional Democrat (PND), pe care l-a susţinut, „nu mai este viabil”. minca_liliana_24699500

Ea a declarat că echipa condusă de Gabriel Oprea este una câştigătoare şi că îi place să execute ordinele date de generali.
 
„Mă regăsesc lângă domnul general Oprea, preşedintele UNPR. Sunt om care a lucrat de-a lungul timpului cu reprezentanţii Armatei. Îmi place să execut ordinele date de generali care au strategii. Domnul Oprea a arătat că are strategii, demonstrând într-un timp record, şi mă refer la cinci ani de la înfiinţarea UNPR, că partidul este în creştere şi se află pe poziţia numărul trei în România. Acesta este motivul pentru care m-am înscris alături de deputatul Ştefan Petru Dalcă, ne-am înscris în UNPR, o echipă câştigătoare”, a afirmat Mincă, pentru Agepres.
 
Parlamentarul UNPR speră ca o dată cu înscrierea în UNPR să beneficieze de mai multă susţinere pentru iniţiativele legislative depuse la Camera Deputaţilor. 
Liliana Mincă este deputat ales în Colegiul 3 Săveni din judeţul Botoşani, pe listele PP-DD, partid care a fuzionat prin absorbţie cu UNPR. 
blank
blank