Lili Sandu
Showbiz

Lili Sandu a amânat nunta cu Silviu Țolu. Ce-i împiedică să-şi pună pirostriile

Lili Sandu a amânat nunta cu Silviu Țolu de două ori până acum. Deși vor aniversa cinci ani de logodnă, încă nu au ajuns la un numitor comun în ceea ce privește ziua în care se vor căsători. Care este motivul?

Lili Sandu a amânat nunta cu Silviu Țolu de două ori până acum. Deşi au dorit să se căsătorească la scurt timp după logodnă, au amânat nunta pentru că Lili a rămas însărcinată cu fiul lor, Thomas. Iar apoi au amânat-o din cauza pandemiei.

Între Lili Sandu și Silviu Țolu este o diferentă de vârstă de 12 ani, însă nu au simțit-o niciodată. S-au logodit la Istanbul, însă nu au făcut pasul cel mare. În acest sens, Lili Sandu vine cu explicaţii.

De ce nu s-au căsătorit Lili Sandu și Silviu Țolu până acum

Invitată la interviurile Fresh by Unica, Lili Sandu a spus, printre multe altele, care sunt avantajele diferenței de vârstă dintre ea și logodnicul ei, Silviu Țolu, dar și de ce nu s-au căsătorit încă. Prezentatoarea de la Pro TV și-a dori o nuntă în deplasare, în timp ce modelul ar prefera o petrecere ceva mai mare și mai dificil de organizat la distanță.

Lili Sandu

Lili Sandu şi Silviu Țolu. Sursa foto: Facebook

„„Ne-am relaxat și noi de tot și am zis mă, știi ce? Oricum suntem mai mult decât luați și în fața lui Dumnezeu și în fața tuturor. El își dorește încă petrecerea aia, de stai cu prietenii. Încă n-am ajuns la un numitorul ăla comun, pentru că eu vreau să merg undeva, să strâng toți prietenii, să mergem undeva să stăm câteva zile. El zic: «Nu, vreau o petrecere mare, cu multă lume!». Încă suntem acolo. Dar actul ăla pentru noi nu mai înseamnă mare lucru”, a spus Lili Sandu.

Lili Sandu

Sursa foto: Facebook

Avantajele diferenței de vârstă: „Suntem la fel de nebuni”

O vreme, părinții au fost cei care i-au îndemnat să facă și acest pas, însă și ei s-au relaxat, iar Lili și Silviu nu se grăbesc să ajungă în fața altarului.

„N-am simțit diferența asta de vârstă pentru că el este foarte așezat. A plecat la fel ca și mine destul de devreme de acasă, a umblat în toată lumea asta, și-a câștigat banii. Nu au existat goluri. Câteodată eu sunt mult mai analitică. (…) La el e mult mai simplu. (…) Dar suntem la fel de nebuni, ne place să petrecem”, a concluzionat ea.

blank