Sport, Stiri

LIGA I. Dinamo – CSMS Iași, 1-0. Marius Alexe a marcat din nou pentru „roș-albi”

DSC_7735

Echipa din Ștefan cel Mare a învins, sâmbătă, pe teren propriu, pe CSMS Iași, scor 1-0, într-o partidă ce a contat pentru runda a 8-a a Ligii I.

DSC_7713

Dinamo a trecut la limită, în etapa a 8-a a Ligii I, de CSMS Iași, scor 1-0, datorită unui gol ce i-a aparținut lui Marius Alexe (75). Vârful dinamoviștilor, revenit în Ștefan cel Mare, după experiența nereușită de la Sassuolo, a punctat pentru a doua oară consecutiv.

DSC_7685

EL marcase și în jocul cu FC Botoșani, pierdut de „roș-albi” cu 2-3.

DSC_7504

„Sunt bucuros că am stat pe bancă şi am câștigat. Am făcut un joc reuşit. Mă aşteptam să avem un meci greu, pentru că această echipă a început să joace fotbal. Am avut ocazii, la Matei, Gavrilă sau Lazăr.

DSC_7460

Mă bazez pe Gavrilă. Fiecare jucător are şansa lui. Mă bucur pentru Nedelcearu şi Filip, au făcut o partidă bună. Mă aştept la mult mai mult de la Bilinski şi Lazăr. Este destul de dificil când joci fără trei titulari. Trabuie să ştii să te ridici după eşecuri şi jucătorii mei au depăşit episodul Botoşani. Trebuie să fim foarte atenţi şi să câştigăm meciul cu Rapid”, a spus Flavius Stoican, pentru Look TV.

DSC_7429