Una dintre cele mai “vânate” intervenții estetice este liftingul brazilian la fese. Din ce în ce mai multe femei optează pentru această procedură pentru a avea posteriorul mult dorit.

In ce consta mai exact liftingul brazilian de fese? Această procedură presupune lipoaspirația grăsimii din anumite „zone-cheie” precum abdomen, flancuri, coapse, spate, brațe sau chiar genunchi, susțin specialiștii.

“În urma acestei lipoaspirații se obțin în medie între 1kg și 2.5kg de grăsime care se prelucrează, se uniformizează și se reinjectează la nivelul feselor creând astfel efectul de lifting dorit.

De menționat este faptul că are un dublu efect, stratul de grăsime din zonele în care se află în exces se subțiază iar posteriorul capătă o formă mai bombată, realizându-se totodată și liftingul acestei zone.

Citeste si...
Copilă de 10 ani, operată abia la o lună după ce și-a fracturat mâna

Este o intervenție sigură, se efectuează sub anestezie generală și durează aproximativ 2 ore.

Pacientele sunt anticoagulate (de regulă cu Clexane de diverse dozaje în funcție de greutate) cu 12 ore înainte de intervenție și respectiv 5-7 zile după pentru un maxim de siguranță atât pre, cât și postoperatorie”, spune Dr. Firass Obeidat, medic specialist in chirurgie plastică, reconstructivă și estetică, de la Clinica Gregorian.

După intervenție, specialiștii clinicii recomandă purtarea unui corset timp de 14-30 de zile, acesta având un rol important în limitarea edemului inflamator, dar și pentru obținerea unui rezultat conform așteptărilor.

Costul unei astfel de proceduri este de 3700 Euro.

http://www.instagram.com/p/Bx2AkzwIGzn/?igshid=9mdppy6wibsl