Actualitate

LIDIA, FIICA LUI VADIM, POATE LUCRA LA SENAT!

 1 Vizualizari totale,  1 Vizualizari azi

fiica_vadim_2

Doina, sotia Tribunului, a transmis un apel disperat spre George Becali pentru a le oferi un loc de munca fetelor sale. Ea s-a plans ca situatia financiara a familiei sale este dezastruasa dupa disparitia lui Corneliu Vadim Tudor. Multi oameni „de bine” au sarit in ajutor. 

Astfel, parlamentarul Haralambie Vochitoiu a intins o mana de ajutor. El i-a oferit Lidiei, fiicei cea mare a Tribunului, un post la Senat:

„Soţia lui Corneliu Vadim Tudor a spus că şi-ar dori un loc de muncă pentru fete. Am decis, în urma unei discuţii cu doamna şi cu fetele, ca de luni încolo, una dintre fiice, care doreşte, să fie consilier parlamentar. Va fi angajată la cabinetul meu senatorial. Sunt convins că tot bagajul genetic al lui Vadim Tudor s-a transmis şi către fete. Una dintre ele vor avea un loc de muncă în Senatul României”, a declarat parlamentarul Haralambie Vochiţoiu.

Lidia a marturisit ca va lua in considerarea slujba, insa are posibilitatea sa aleaga intre mai multe locuri de munca. O decizie definitiva o va lua dupa ce se linisteste un pic din suparare si o cantarire atenta a optiunilor ivite.

blank