Lidia Buble
Showbiz

Lidia Buble vorbeste deschis despre noul ei proiect

Nici nu a trecut mult timp de când s-a încheiat Asia Express, dar Lidia Buble a anunțat că este implicată în alt proiect important. Premiera a avut loc vineri, 3 decembrie, pe platforma YouTube.

Câtăreața Lidia Buble a lansat piesa „Extrapolăm” și a lansat un video senzual. Videoclipul este unul special și se deosebește de toate lucrările artistei. Momentan, acesta a adunat peste 60.000 de vizualizări.

„E despre vindecări. Despre răni pe care uităm să le închidem. Despre iertare și multe amintiri. Despre doruri și suflete ce se repară… doar cu timpul. E piesa ce deschide primul meu album ce va fi lansat în primăvara”, spune Lidia Buble despre videoclipul lansat vineri dimineață.

Melodia Lidiei a fost apreciată de admiratorii acesteia. Andreea Esca, de asemenea, a avut numai cuvinte de laudă pentru fosta concurentă de la Asia Express.

Lidia Buble a luat o decizie radicală

Ex-concurenții de la Asia Express s-au reunit, zilele trecute, pe platoul emisiunii „Chefi la cuțite”. Lidia Buble a decis să nu participe în ediția specială a showului.

„Nu am mers pentru că Esti nu stă în România, stă în Austria, și nu a putut să meargă și singură nu avea niciun sens. Noi două am fost mereu o echipă și mi se pare ciudat să particip singură la un show TV unde toată lumea e cu perechea. Mi-ar fi plăcut să fiu acolo, dar din păcate nu s-a putut”, a explicat Lidia Buble în mediul online.

Ce se întâmplă în viața artistei

Vedeta este activă nu doar în viața profesională, ci și în viața personală. Interpreta se iubește cu actorul cubanez Harlys Becerra. Acum ceva timp, actorul a venit în România ca să fie mai aproape de Lidia.

„Sunt fericită pentru mine. Da, chiar sunt fericită și sunt foarte împlinită pe toate planurile. Simt că mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Da, sunt fericită, și mă bucur că se vede asta. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreți, vedete, nevedete”, a spus interpreta.