Lidia Buble
Showbiz

Lidia Buble va ajunge în fața altarului? Ce spune artista despre planurile din 2024: „Promit să vă surprind într-un mod foarte plăcut”

În vârstă de 30 de ani, Lidia Buble se numără printre cele mai apreciate artiste din industria muzicală de la noi din țară.

Ținând cont de faptul că Lidia Buble a avut un an plin de schimbări, în cadrul celui mai recent interviu ea a dezvăluit că momentan se axează pe viața profesională.

Lidia Buble nu are planuri de a ajunge în fața altarului

Întrebată dacă în anul 2024 se mărită, vedeta a răspuns: „Nu am planuri de căsătorie, tu știi că eu sunt foarte sinceră. Nici nu-mi permit să mint că instant îmi crește nasul ăsta și mai mare decât e, deci planuri de căsătorie nu sunt, deocamdată.

Iar referitor la muzică … pregătesc muzică nouă, promit să vă surprind într-un mod foarte plăcut, mai plăcut decât până acum, am scris foarte multe piese și în ultima perioadă m-am implicat chiar eu foarte mult în scrierea pieselor.

Tot ceea ce înseamnă text, linie melodică, producție … pentru că am avut o perioadă în care, și sunt în continuare pe premisa că toată lumea trebuie să mănânce și fiecare trebuie să facă ceea ce știe mai bine, unul să producă, altul să scrie versuri, altul să scrie linie melodică, dar în ultima perioadă mi-a plăcut foarte mult să mă implic eu și vor fi niște piese foarte personale”, a declarat artista.

Lidia Buble a primit un inel cu diamante

Lidia Buble a fost discretă în privința vieții sale amoroase, dar acum a stârnit curiozitatea fanilor cu un inel pe deget. Vedeta a confirmat că a primit o bijuterie specială, un diamant de 5 carate, odată cu împlinirea vârstei de 30 de ani.

De atunci, o poartă cu bucurie în fiecare zi. Despre darul oferit și persoana specială care i l-a dăruit, ea a preferat să păstreze tăcerea.

„Este un inel pe care l-am primit la împlinirea vârstei de 30 de ani. Vine superb. Este un diamant de 5 carate. L-am primit în semn de iubire, de apreciere și este de altfel primul inel serios pe care îl port cu plăcere zilnic, pentru că până acum m-am împodobeam așa doar pe la concerte. Dar pe acesta, pentru că este și primit din partea unei persoane foarte dragi, îl port zilnic.(…) Important este că el este omul care mă face să zâmbesc în fiecare zi și care m-a împlinit pe deplin”, a mărturisit Lidia Buble presei.

blank