Showbiz

Lidia Buble: “Tata m-a întrebat dacă sunt mândră de ce am făcut”

Invitată la emisiunea WOWbiz de la Kanal D, Lidia Buble a vorbit despre primii ei pași în showbiz și a lăcrimat când a povestit despre familia ei și mai ales despre tatăl ei.
Artista a declarat că nu spera să ajungă faimoasă. A copilărit la Deva, într-o familie religioasă cu încă 10 frați și surori și a crezut că va lucra într-un salon de frumusețe. ”Imi placea foarte tare sa tund, sa coafez, mereu ziceam ca voi fi hair stylist, imi chemam mereu vecinele pe scara blocului si le tundeam. Prost, bineinteles”, a mărturisit Lidia.
Ea a mai spus că a început să lucreze încă din adolescență, când voia să aibă proprii bani de cheluială. A lucrat mai întâi ca ospătar, apoi a fost femeie de serviciun la firma unui prieten.
Lidia Buble a fost femeie de serviciu
”Imi aduc aminte ca am lucrat la Deva Mall la o cafenea si am lucrat ca ospatar. Dupa ce s-a incheiat sezonul de vara ma obisnuiesm sa am banuti in fiecare luna, iar apoi am lucrat la un solar. Inainte de toate astea, aveam un “frate” care avea o tipografie peste drum de noi si la un moment dat ramasese fara femeie de serviciu. Vreo 3-4 luni faceam curatenie intr-o tipografie. Aspiram pe jos, curatam birourile, faceam tot felul de chestii. Nu era usor, mai ales ca ei lucreaza acolo cu tot felul de solutii chimice“, a spus Lidia Buble, citată de wowbiz.ro.
După ce a terminat liceul, Lidia a venit în Capitală, deși tatăl ei ar fi vrut să o știe cât mai aproape de familie.
Ajunsă, în București, unde se afla deja una din surorile ei, artista s-a angajat ca bonă fiindcă avea deja experiență după ce și-a crescut frații mai mici.
“M-a întrebat dacă sunt mândră de ce am făcut”
În studioul lui Adi Sînă a ajuns din întâmplare, ca să susțină o prietenă care își dorea să fie cântăreață. I-a fredonat producătorului o piesă a Andrei, iar Adi a rămas uimit de vocea ei.
”Imi zice ca are o piesa in studio si nu gaseste vocea potrivita. Era vorba de “Simtim la fel”. Mi-a spus ca au venit voci mari din tara asta pentru piesa asta, dar nu a vrut sa le dea piesa pentru ca a simtit ca nu e vocea potrivita. Imi aduc aminte ca urcasem in RATB si incepuse piesa. In momentul ala am inceput sa plang, de panica. Ma gandeam daca asculta tati la radio, daca o sa ma certe tata, si ce o sa zica cei de la Deva?”
Imi era frica de cei din comunitate, daca o sa ma judece si stiu ca l-am sunat pe Adi ca voiam sa scoata piesa. De fiecare data cand vedeam ca suna telefonul si sunt ai mei ma gandeam ca au aflat.
A venit si momentul adevarului si i-am spus si tatalui meu. El m-a intrebat daca sunt mandra de ce am facut, ca am plecat din casa Domnului pentru lumea asta, iar apoi l-am intrebat daca a ascultat mesajul piesei. “E frumoasa piesa, dar nu e pentru tine lumea asta”, mi-a spus el. Tata primea zilnic telefoane de la oamenii bisericii si ii spuneau ca ma vedeau la TV, iar ei considera asta ca fiind pacat. Ma stresa foarte mult acest lucru, am ajuns sa slabesc mult”, a mărturisit Lidia Buble pentru wowbiz.ro.