Lidia Buble
Showbiz

Lidia Buble se mută? Cine o așteptă în capitala Spaniei, după despărțire de actorul cubanez: „Trebuie să ne facem un update”

Lidia Buble este un dintre cele mai atrăgătoare și faimoase interprete din lumea mondenă. Tânăra se implică în diferite proiecte și lansează mai multe melodii de succes.

Lidia Buble, tentată de Spania

Majoritatea vedetelor autohtone visează la o carieră de succes la nivel mondial. Unii se mută în alte țări, iar alții preferă să le cucerească lansând hituri pe platforme internaționale.

Lidia Buble recunoaște că pleacă des din România, dar nu vrea să locuiască în altă parte. Sunt multe voci care spun că artista se pregătește să se mute în Spania.

„După cum bine știți, în ultimii ani, m-am axat foarte mult pe stilul vestimentar pe care-l abordez. Drept urmare, cercetând piața, alături de stilista mea, Anda Crăpătureanu, am concluzionat faptul că trebuie să ne facem un update direct de la sursă. Unul dintre locurile alese a fost și este Madridul, unde pot îmbina utilul cu plăcutul. Pot să vizitez locuri noi și să fac shopping de calitate. Așa că, pentru mine, ca artist, acesta este un motiv ce primează în conduita mea vestimentară. Plus că nimic nu se compară cu un ceai bun, băut la o terasă, alături de o prietenă bună”, a explicat Lidia Buble pentru viva.

Lidia Buble, cu inima frântă

Vedeta spune că nu poate să stea departe de familie. Tânăra călătorește mult, dar se întoarce acasă, unde se simte cel mai bine.

„Doar de călătorit pot spune că aș călători toată viața, dar nu și de mutat. Poate dacă ar fi vorba despre vreun contract internațional, unde să îmi pot aduce și familia. Însă dragostea pentru ai mei mă face să nu părăsesc țara mea frumoasă”, a adăugat Lidia Buble.

Se pare că Lidia  nu este pregătită pentru o relație la distanță. Interpreta a rămas singură. Relația artistei cu Harlys Becerra a eșuat.

Actorul cubanez nu a putut să o convingă să se căsătorească cu el. Vedeta l-a părăsit.