Featured, Showbiz

Lidia Buble regretă despărțirea de Răzvan Simion?

Cu o zi înainte ca Lidia Buble să împlinească 27 de ani, Răzvan Simion, fostul ei iubit, arunca în spațiul virtual, apoi retrăgea imediat, un mesaj de adio. Un mesaj prin care anunța oficial că el și îndrăgita cântăreață nu mai sunt un cuplul.

„Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer, când poate ar mai fi fost multe de oferit. Viață frumoasă, Suflețel!”, a scris el, pe Instagram, și apoi a șters.

Cert este că – deși despărțiți, Lidia Buble fiind mutată deja de câteva săptămâni din casa matinalului – artistei nu prea i-ar fi fost pe plac ceea ce s-a întâmplat și cum a ales ”matinalul” să spună lumii că dragostea lor a murit.

Au fost împreună 5 ani!

După anunțul făcut public de Răzvan Simion, Lidia a șters atunci toate fotografiile lor împreună.
Iar zilele trecute, ea a postat un mesaj cu multe înțelesuri, având în vedere că a fost crescută într-un anumit spirit și că tatăl ei este pastor penticostal. „Este, oare, iertare, pentru tot ce-am făcut, Doamne, pot eu oare s-o iau de la început? Înaintea ta, în fața ta”, a scris Lidia, iar lumea se întreabă dacă regretă despărțirea sau, mai degrabă, regretă relația.

Când l-a cunoscut pe Răzvan Simion și s-au îndrăgostit, prezentatorul de la Antena 1 nu era, oficial, un bărbat liber. Nu divorțase încă de fosta soție, așa că lumea a făcut-o responsabilă pe Lidia de despărțirea lui Răzvan. A fost greu de îndurat asemenea situație chiar și pentru părinții tinerei cântărețe, care nici nu l-au cunoscut pe ”matinal” în cei cinci ani de iubire. Tatăl Lidie a fost ferm și i-a transmis fiicei lui că îi va primi în vizită doar viitorul soț, nu orice bărbat cu care se întâlnește.

Este posibil ca, în viitorul apropiat, cei doi să se împace, cu atât mai mult cu cât adesea au susținut, la unison, că sunt suflete-pereche: ”Răzvan este iubirea vieții mele”, declara Lidia, cu patimă, în toate interviurile.

de ce ai remușcări, Lidia Buble, Mesajul artistei pe Instagram, semnale de regrete