Lidia Buble
Showbiz

Lidia Buble, pe scenă într-un corset transparent și cei mai scurți pantaloni din garderobă: „Am uitat să-mi pun ștrampii”

După o vacanță de două săptămâni în Italia, Lidia Buble și-a reluat seria concertelor. Cu ocazia unui spectacol la Mioveni, solista de 30 de ani și-a arătat ținuta cu care a urcat pe scenă. Una îndrăzneață, de altfel.

Înainte de a veni în fața fanilor, Lidia Buble și-a făcut un selfie rapid în oglinda camerei de hotel. În cizme argintii, lungi până la coapse, un corset transparent cu aplicații strălucitoare în zona sânilor, și cei mai scurți pantaloni din garderobă, ce păreau mai degrabă o piesă de lenjerie intimă, Buble a făcut furori și pe scenă, și pe Instagram.

1

„A fost singura oglindă în care am reușit să-mi fac si eu o poza înainte de concert. Nu mă certați. P.S: am uitat să-mi pun ștrampiiiiiii”, a scris cântăreața în dreptul selfie-ului, semn că look-ul final a fost chiar mai sexy decât intenționa.

„Super look”; „Ești perfectă”; „Ești frumoasă așa cum ești”, au fost câteva dintre comentariile care s-au strâns rapid la poza Lidiei.

Lidia Buble, episod neplăcut în vacanță

Cu ocazia recentei vacanțe în Italia, Lidia a povestit și un episod care a lăsat-o cu un gust amar. Deși s-a bucurat din plin de tot ce trăit în vacanță, Lidia a trecut și printr-o situație neplăcută. Pentru a doua oară în două luni, Buble a rămas fără o geantă scumpă, care i-a dispărut chiar din camera de hotel.

„Nu că am nervi, bubui de nervi. Nu sunt foarte sigură, dar mă rog la Dumnezeu să greșesc. Măi oameni buni, e a doua vacanță în care mi se fură genți din camera de hotel. În urmă cu două luni mi s-au furat doua genți. Și nu vorbim despre orice fel de genți. Și acum este a doua oară când cred, există o foarte mică șansă și sper din suflet să o fi uitat acasă, că dacă nu, întorc Pământul cu susul în jos. O iau razna dacă mi se întâmplă iarăși asta, iar în următoarea vacanță plec doar cu hainele de pe mine”, a povestit Lidia Buble.

blank