Lidia Buble
Showbiz

Lidia Buble, noi declarații despre căsătorie după ce a zis că e „gata de măritat”: „Nu-mi permit să mint…”. Artista formează un cuplu de 1 an cu Horațiu Nicolau

Lidia Buble, noi declarații după ce a spus că se vede mireasă în viitorul apropiat. În urmă cu doar câteva săptămâni, Lidia Buble susținea că este pregătită pentru a se mărita, asta doar dacă insistă persoana care trebuie. Se pare însă că acum s-a răzgândit în privința acestui aspect, asta pentru că în ultimele ei declarații a precizat clar că nu are planuri de căsătorie, ci din contră, multe pe plan profesional!

Lidia Buble nu are nevoie de vreo descriere, fiind una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste de la noi din țară. Se bucură de un succes colosal pe plan profesional, însă totodată și pe plan personal o duce foarte bine, mai ales de când trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu afaceristul Horațiu Nicolau.

Lidia Buble, noi declarații despre căsătorie după ce a zis că e „gata de măritat’: „Nu-mi permit să mint…’. Artista formează un cuplu de 1 an cu Horațiu Nicolau

Lidia Buble

Lidia Buble, noi declarații după ce a spus că se vede mireasă în viitorul apropiat

Nu este pentru prima dată când Lidia Buble declară că este pregătită să fie mireasă. Artista a declarat acest lucru inclusiv când era într-o relație cu Răzvan Simion. Nu a fost să fie atunci și s-au despărțit după 5 ani de relația, însă în urmă cu câteva săptămâni preciza că ‘dacă insistă cine trebuie sunt gata de măritat’. Mulți au crezut prin aceste declarații faptul că artista și iubitul ei au planurile făcute deja, însă în ultimele declarații a spus clar că nu este vorba despre o căsătorie în viitorul apropiat.

„Să mă mărit? Tu vrei să scapi de mine? Nu am planuri de căsătorie, tu știi că eu sunt foarte sinceră. Nici nu-mi permit să mint că instant îmi crește nasul ăsta și mai mare decât e, deci planuri de căsătorie nu sunt, deocamdată.„, a spus Lidia Buble pentru Cancan.

Lidia Buble, planuri mari pe plan profesional

Ei bine, dacă planuri de căsătorie nu are, pe plan profesional are foarte multe planuri pe care abia așteaptă să le realizeze. Lidia Buble este pregătită pentru un nou început din acest punct de vedere și abia așteaptă să își surprindă fanii cu melodiile ei și piesele pe care le pregătește deja.

„Iar referitor la muzică… pregătesc muzică nouă, promit să vă surprind într-un mod foarte plăcut, mai plăcut decât până acum, am scris foarte multe piese și în ultima perioadă m-am implicat chiar eu foarte mult în scrierea pieselor. Tot ceea ce înseamnă text, linie melodică, producție… pentru că am avut o perioadă în care, și sunt în continuare pe premiză că toată lumea trebuie să mănânce și fiecare trebuie să facă ceea ce știe mai bine, unul să producă, altul să scrie versuri, altul să scrie linie melodică, dar în ultima perioadă mi-a plăcut foarte mult să mă implic eu și vor fi niște piese foarte personale.„, a continuat Lidia Buble.

Lidia Buble își dorește să devină mamă

Citește și  Dana Nalbaru si familia, poza extrem de amuzanta

Nu doar că își dorește să fie mireasă, deși nu are planuri de căsătorie cu iubitul ei, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an, ci vrea să fie și mamă. Artista deja s-a gândit la acest aspect și a spus că nu vrea să fie mama unui singur copil, ci își dorește mulți, chiar trei băieți.

„Da, îmi doresc să mă căsătoresc, îmi doresc copii. Trei băieți, dacă se poate, ar fi ideal pentru mine, dar nu pun presiune pe mine și nici nu las să mă preseze vorbele venite din partea celorlalți’.„, a spus Lidia Buble în urmă cu mai mult timp.

blank