Lidia Buble
Showbiz

Lidia Buble, despre relația cu afaceristul Horațiu Nicolau: „Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie”

Lidia Buble trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu afaceristul Horațiu Nicolau, care este cu 32 de ani mai în vârstă decât ea. Pe artistă nu o deranjează diferența dintre ei, ba din contro, susține că este pregătită de măritat. Recent, cântăreața a făcut noi dezvăluiri despre relația cu actualul său iubit.

Artista Lidia Buble în vârstă de 30 de ani a mărturisit că este pregătită să îmbrace rochia de mireasă, fiind o dorință pe care o are de când era foarte tânără. De asemenea, Lidia iubește copiii și își dorește să devină mamă în viitorul apropiat.

Deși a apărut în public cu un inel cu diamant pe deget, se pare că Lidia nu a fost încă cerută oficial în căsătorie. Ea a recunoscut atunci că este un simplu cadou, însă își dorește să ajungă în fața altarului cu afaceristul în vârstă de 62 de ani.

„Nu știu ce m-a apucat, dar am o pasiune nebună pentru bucătărie, în ultima perioadă. Gătesc mult, doar atunci când sunt acasă, că de cele mai multe ori sunt plecată din țară. Mă bucur că s-a lipit pasiunea și de mine, că toate surorile mele găteau fel de fel de preparate, eu știam doar ouă prăjite și alea erau zdrențuite. Acum m-am specializat. Fac ciorbe, supe, tocănițe, aproape orice. Nu gătesc mâncare cu carne, pentru că nu prea mănânc carne. Nu sunt vegană, am încercat, dar nu se lipește de mine. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie să insiste și reușește să mă convingă, o să fac mâncare și cu carne. Când va vrea Dumnezeu, mă veți vedea în rochie de mireasă, dar deocamdată nu este cazul. O să aveți invitație, cu siguranță!”, a declarat Lidia Buble pentru Playtech.

De asemenea, în urmă cu ce timp, Lidia a declarat într-un podcast că își dorește să devină mamă și să aibă trei copii.

„N-am simțit niciodată o presiune, pentru că eu sunt omul căruia îi place foarte mult tot ceea ce înseamnă natural. Trebuie să se întâmple în mod firesc. Când o fi să vină Făt-Frumos pe un cal alb, o să se întâmple. Da, îmi doresc să mă căsătoresc, îmi doresc copii. Trei băieți, dacă se poate, ar fi ideal pentru mine, dar nu pun presiune pe mine și nici nu las să mă preseze vorbele venite din partea celorlalți”, a spus artista.

blank