lidia-buble
Showbiz

Lidia Buble, despre Cuza de la Noaptea Târziu: „Aștept să mă ceară”

După despărțirea de Harlys Becerra, Lidia Buble și-a uimit fanii, după ce a făcut câteva declarații legate de Cuza de la Noaptea Târziu.

Lidia Buble și Cuza, cel mai nou cuplu din showbiz?

Cântăreața se gândește deja la pasul cel mare, susținând că așteaptă să fie cerută în căsătorie de Cuza. Se pare că relația cu Harlys Becerra a eșuat. Interpreta nu se mai vede alături de acest bărbat.
lidia
Lidia Buble și Harlys Beccera au avut o poveste de dragoste, dar scurtă. Lucrurile între cei doi s-au răcit, iar relația lor a luat sfârșit după difuzarea finalei Asia Express de la Antena 1. Tânăra a decis să se concentreze mai mult asupra carierei și nu a mai găsit motive să rămână în aceasta relație. Vedeta încă nu a comentat ce i se întâmplă, aceasta a vorbit doar despre succesele sale profesionale.

Vedeta trece prin momente delicate, după ce a fost trimisă în judecată de procurorii DIICOT în dosarul în care este acuzată de dare de mită.

Cântăreața are probleme cu legea

Vedeta a fost prinsă în trafic de polițiști și pentru că a refuzat să fie testată cu etilotestul, ea a propus să îi plătească pe cei doi agenți.

Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul București și urmează judecata pe fond.

„Suma de bani primită de către inculpaţi cu titlu de mită a fost remisă de către o inculpată cercetată în cauză,

atât cu scopul de a nu fi testată cu aparatul etilotest, cât şi pentru a nu fi sancţionată contravenţional întrucât aceasta nu avea asupra sa declaraţia pe proprie răspundere necesară pentru deplasarea pe timp de noapte pe parcursul instituirii stării de alertă pe fondul pandemiei COVID-19,

respectiv nu deţinea asupra sa documentele prevăzute la art. 35 alin. (2) din O.U.G. nr. 195/2002, fapt ce constituia contravenţie conform art. art. 101 alin. (1) pct. 18 din acelaşi act normativ”, arată anchetatorii.