Lidia Buble, Lidia Buble Gravida, Lidia Buble Iubit, Lidia Buble Barbat,
Featured, Showbiz

Lidia Buble când fanii au întrebat-o dacă este însărcinată a avut o reacție ciudată

Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cântărețe din România. Anul trecut, artista a devenit din nou o femeie singură, după ce s-a despărțit de Răzvan Simion. Cei doi au format un cuplu timp de aproximativ cinci ani de zile, iar fanii se așteptau să anunțe că vor merge în fața altarului cât mai curând.

Vestea că cei doi s-au despărțit a luat cu surprindere pe toată lumea, însă cei doi au rămas buni prieteni.

De la anunțul despățirii, fanii au fost curioși cu privire la viața lor amoroasă. Răzvan Simion pare să își fi refăzut viața alături de o nouă femeie în viața sa. Lidia Buble a declarat de nenumărate ori că nu este nimeni nou în viața sa.

Cu toate acestea, zvonuri cu privire la un nou iubit continuă să apară. Cântăreața și-a surprins urmăritorii cu ultima sa postare de pe Instagram. Vedeta este îmbrăcată într-un body negru, care se mulează pe formele bine lucrate ale artistei. Din cauza unei iluzii create de poziția pe care Lidia Buble a ales-o, fanii s-au întrebat dacă este gravidă.„Ești gravidă???”,a întrebat-o un internaut pe vedetă. În stilul ei umoristic, blondina i-a răspuns:„Sunt doar grasă”.
Lidia Buble, Lidia Buble Gravida, Lidia Buble Iubit, Lidia Buble Barbat,

Lidia Buble și-a anunțat fanii de pe Instagram că va intra într-o pauză vocală, după ce s-a confruntat cu dureri mari de gât în ultimele zile.


„M-am trezit cu o durere de gât. Mă doare și când înghit saliva să beau apă. Este crunt. (…) Ca asta n-am avut niciodată…este atât de puternică. Nu se simte când vorbesc, dar am o durere cruntă. Nu pot să mănânc, nu pot să beau apă”,s-a plâns vedeta pe Instagram.