Solistul trupei Voltaj, Călin Goia, consideră că OUG pentru amnistie și grațiere va da liber la furat în România și oamenii se vor revolta. El explică că a fost la proteste în Piața Victoriei și din ce a simțit acolo există energia necesară pentru ca oamenii să revină la proteste.

”Atunci e legiferat tot ce înseamnă hoție, corupție, e un exemplu dat de la cel mai înalt nivel și atunci omul de rând se va alinia la treaba asta. La un moment dat, am fost cu un taximetrist care zicea: Ia, uite, ce fac ăștia, era foarte revoltat, zice: păi, așa o să îl învăț și pe fiu-meu, de ce să stea ca prostul de mine, eu muncesc 10 ore în taxi, mai bine îl învăț să îi dea unuia în cap, că văd că oricum nu pățește nimic. Am avut o discuție aprinsă pe tema asta, că trebuie să păstrăm în jur anumite valori și să nu le părăsim doar pentru ca alții fac altfel.”, declarat Călin Goia, la Digi24.

Călin Goia susține că oamenii s-ar putea mobiliza pentru noi proteste de stradă.

”Eu cred că există și mocnește acolo, în fiecare român, și cred că un 10 august este elocvent pentru ceea ce simte România în zilele acestea. Și sondajul făcut acum legat de referendum împotriva amnistierii unor fapte penale este elocvent, la fel, și cred că și datorită faptului că suntem mai conectați prin tot ce înseamnă digital și mai informați, cred că putem reacționa prompt și un 10 august se poate repeta oricând sau alte proteste în Piața Victoriei. Chiar dacă pare că lumea a cam lăsat armele, eu cred că avem capacitatea să ne mobilizăm din nou.”, arată solistul Voltaj.