Showbiz, Stiri

Liderul trupei Akcent îşi schimbă meseria?!

Adrian Sina lanseaza primul blog de moda al unui artist roman

Adrian Sina - blog - 4

Adrian Sina, liderul Akcent, a simţit că trebuie să împartă şi cu alţi oameni, fani sau prieteni, pasiunea sa pentru modă. Este compozitor, producator, performer, manager si antreprenor. Dar iată că Adrian adaugă un nou titlu în CV-ul Akcent: este cel mai nou şi fresh blogger de modă din România şi deschide un nou drum pentru muzica românească.

Dincolo de muzica si de emotiile pe care le pun in compozitie, productie si interpretare, este imagine – fie ca e vorba de videoclipuri, shootinguri foto sau prezenta pe scena. Toate au un element important pentru mine: imagine. Imaginea este prezenta prin haine, in cazul asta, prin moda.

Blogul www.adriansina.ro are deja cateva postari ce includ atat shootinguri exclusive pentru blogul de moda cat si detalii si povesti personale legate de alte shootinguri foto, filmari de videoclip. Cea mai importanta parte a acestui proiect este faptul ca liderul Akcent raspunde miilor de fani care ii scriu zilnic si il intreaba despre felul in care se imbraca.

Adrian Sina - blog - 1

“Primesc zilnic sute, poate chiar mii de comentarii si mesaje private pe Facebook unde primesc o multime de cuvinte frumoase legate de stilul meu. Foarte multi vor sa stie ce haine port, ce branduri si cum am ales sa le combin. De-acum incolo gasiti toate detaliile acestea pe www.adriansina.ro, locul unde voi posta saptamanal cateva articole despre moda.”, a adaugat Adrian.

Asa cum a promis fanilor sai dupa plecarea celor doi colegi, Mihai si Sorin, incepe un nou capitol in cariera trupei Akcent, o multime de lucruri noi pe care fanii nu le stiau, le vor afla in curand pe blog, pe Facebook si pe YouTube. Sa nu uitam de cele doua single-uri Akcent lansate recent: “Nu ma tem de ea” si “Boracay”.