Featured, Social

Liderul PMP Sector 6 Ștefan Florescu: Toți primarii au mințit în legatură cu amenajarea unui proiect pentru cetățeni pe Insula Lacul Morii

Liderul PMP, Ștefan Florescu, acuză că toți primarii care sau perindat timp de 30 de ani la Primaria sect 6 au mințit în legatură cu amenajarea unui proiect pentru cetățeni Bucurestului legat de Insula Lacul Morii.

„Insula Lacul Morii. – Zonă de Agrement pentru toți bucureștenii…

De 30 de ani, toți primarii care s-au perindat prin Primăria Sectorului 6, au promis vrute și nevrute in legatură cu amenajarea unui proiect pentru cetățeni pe Insula Lacul Morii!
Ca de obicei, toți au mințit, inclusiv actualul primar al Sectorului 6, Gabriel Mutu, care in urma cu 4 ani prezenta in campanie tot felul de promisiuni pe care nu le-a dus la îndeplinire nici până astăzi, din cauza cheltuirii in mod haotic a Bugetului Local!

Dacă există voință și dragoste pentru semeni, banii nu sunt o problemă in vederea demarării celui mai amplu Proiect de Amenajare a celei mai mari Zone de Agrement din Capitală!

Ștefan Florescu: Nu că nu s-a putut, chiar nu s-a vrut, iar banii publici au fost dirijați de către primarul Mutu in borduri, gazon și aspersoare pe liniile de tramvai, fântâni arteziene sub pasaj și alte lucrări cu costuri enorme din care s-au înfruptat firmele de casă ale acestuia!

Încă un hop și visul fiecăruia dintre noi va deveni realitate!”, a scris Florescu, pe Facebook