Alianța Dreapta
Politic

Liderii de la Alianța Dreapta Unită, nemulțumiți de rezultatele de la alegeri. Drulă: „Mii de nereguli”/ Orban: „Sunt lucruri ciudate”

Liderii de la Alianța Dreapta Unită sunt nemulțumiți de rezultatele exit-poll-ului de la alegeri. Cătălin Drulă a declarat că au existat foarte multe nereguli și că nu înțelege „unde au dispărut anumite partide care făceau pragul, gen PUSL”. De asemenea, Ludovic Orban a explicat că „au fost lucruri extrem de ciudate cu privire la exit-poll” și că „așteaptă rezultatele reale”.

Liderii Alianței Dreapta Unită, nemulțumiți de rezultatele de la alegeri. Drulă: „Mii de nereguli”/ Orban: „Sunt lucruri ciudate”

Cătălin Drulă, președintele USR, a declarat că Alianța Dreapta Unită (ADU) a câștigat alegerile pentru primari la București și Timișoara, dar și la Sectoarele 1 și 2.

„Vreau să încep prin a mulțumi românilor care și-au pus speranța în singura forță de dreapta autentică. Vreau să îi felicit pe toți și, în special, pe cei care au votat pentru câștigarea bătăliei în București. Am câștigat și în Timișoara. Următoarele sunt toate orașele mari din România, unde colegii noștri sunt atenți. Am câștigat și în Sectorul 1 și Sectorul 2. Am văzut exit-poll-urile cu care opinia publică a fost intoxicată astăzi și aș vrea să întreb unde au dispărut anumite partide care făceau pragul, gen PUSL. Arată ca și cum ar fi făcute din pix și credem că sunt urmarea unei acțiuni de fraudare a votului începută de mult. Nu îmi amintesc să fi fost alegeri cu mai multe nereguli. Mii de nereguli sesizate, bani plătiți pentru voturi. Toată organizarea acestor alegeri a fost în neregulă”, a declarat Drulă.

El a mai adăugat că vom vedea că rezultatele vor arăta că Clotilde Armand a câștigat Sectorul 1 și că ADU a câștigat Bucureștiul cu voturi mai multe decât PSD și PNL la un loc.

„Aceste alegeri sunt doar o bătălie din războiul declarat împotriva României de către cei de la putere”, a mai explicat Drulă.

Președintele USR a mai spus că va răspunde la întrebările legate de scor după ce vor fi numărate voturile.

„Haideți să numărăm voturile și vedem dacă există aceste rezultate”, a mai spus el.

Drulă a adăugat că nu a fost deranjat de faptul că Nicușor Dan, candidatul susținut de ADU, a ținut un discurs separat, dintr-un alt loc.

„Așa au stabilit echipele de comunicare”, a explicat reprezentantul USR.

De asemenea, liderul Forța Dreptei, Ludovic Orban, spune că „au fost lucruri extrem de ciudate cu privire la exit-poll”, adăugând că „așteaptă rezultatele reale”.

„Toată campania nu a existat nicio dezbatere despre Parlament, despre poziția României și reprezentarea ei în Parlamentul European, despre ce trebuie să facă pentru reprezentarea României în Parlamentul European. Scorul de azi, au fost lucruri extrem de ciudate cu privire la exit-poll-ul dat publicității azi. Așteptăm rezultatele reale, sigur vor fi diferite. Am curajul să nu-și piardă speranța, să aibă încredere în democrație. Scorul de azi al PSD-PNL e scorul obținut de baronii roșii și galbeni, de satrapii și vătafi care conduc primăriile și care au făcut tot ce este posibil, folosind toate pârghiile, inclusiv cele ilegale pentru a maximiza scorul celor două partide politice”, a mai spus Ludovic Orban.

blank