Inca o licitatie IT gigant la STS: Aproape 40 milioane de lei pentru cresterea capacitatii de interconectare intre sistemele IT din administratia publica centrala si locale.

1234elecomunicatii_57363000

Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS) a lansat o noua licitatie deschisa pentru ‘Cresterea capacitatii de interconectare a sistemelor informatice si bazelor de date ale institutiilor publice centrale cu sistemele informatice si bazele de date ale structurilor lor teritoriale si ale structurilor administratiei publice locale’.

Contractul are o valoare estimata de 39,86 milioane lei (inclusiv TVA), conform unui anunt publicat joi in SEAP.

Atat acest proiect, cat si alte doua licitatii lansate cu o zi in urma in valoare cumulata de 66,6 milioane lei, au termene de implementare foarte scurte – 5 luni de la atribuirea contractului, in conditiile in care toate sunt finantate prin fonduri UE care mai pot fi accesate pana la 31 decembrie 2015.

STS organizeaza si coordoneaza activitatile in domeniul telecomunicatiilor speciale pentru autoritatile publice din Romania. Serviciul administreaza, exploateaza si dezvolta o retea de comunicatii integrate (voce-video-date), de anvergura nationala, cu puncte de prezenta in municipiul Bucuresti, in toate municipiile resedinta de judet precum si in majoritatea localitatilor urbane si rurale.