International, Stiri

Letizia a Spaniei uimeşte din nou cu un gest neobişnuit pentru o regină.

Presa internationala incepe sa scrie tot mai des despre Letizia a Spaniei, lasand-o in urma pe mai tanara Kate. In urma cu putin timp, regina Spaniei a surprins cu un gest pe care Ducesa de Cambridge nu a indraznit sa-l faca pana acum.

Desi este mai tanara si mai la curent cu tendintele, Kate nu a aparut pana acum in niciun selfie, noul trend de a face fotografii cu telefonul mobil. Letizia, in schimb, nu a ezitat sa se lase fotografiata astfel cu un grup de admiratoare, intr-un moment obisnuit al vietii ei.

Regina se afla la film, la o intalnire cu sotul ei, Regele Felipe, cand a fost abordata de cateva admiratoare. Acestea au vrut sa faca o poza pentru Twitter cu Letizia, care acceptat cu zambetul pe buze, cu toate ca se afla intr-un moment particular cu sotul ei.

Cu toate ca nu trecuse prin mana stilistilor ei si desi purta doar un tricou sport, regina a aratat impecabil si a fost foarte prietenoasa cu fetele care au abordat-o, ba chiar i-a pus mana pe umar uneia dintre ele. Surse spun ca ea si Felipe au mers sa vada Dawn of the Planet of the Apes.