media (13)

Peisajul monden autohton a mai castigat un adept.

Este vorba despre nimeni alta decat amanta artistului Leo Iorga, pe nume Florenta Marin. Acesata a recunoscut in urma cu ceva timp ca are o relatie cu artistul bolnav, operat de tumoare pe creier.

Dupa ce a intrat in vizorul presei, mai nou, Florenta Marin, este preocupata de evenimentele mondene, insa nu oricare, ci de legate de estetica. Amanta si in acelasi timp, managerul trupei in care activeaza Leo Iorga, nu a ezitat sa dea curs invitatiei la inaugurarea unui salon de infrumusetare, din inima Bucurestiului. Aceasta nu a venit insotita, insa a acceptat sa dea detalii despre starea artistului. “Leo este acasa, a fost la terapie si nu se simte prea bine. Asa ca am venit la lansare pentru a ma relaxa. Am sa fac un masaj, deoarece sunt foarte obosita. Leo nu se supara, chiar el mi-a spus sa vin sa ma relaxez”, a povestit aceasta. Leo Iorga urmeaza un plan de tratament specific afectiunii sale, ce include 20 de sedinte de terapie, in decursul unei luni.

 Florenta Marin este femeia care ii este alaturi artistului Leo Iorga, de mult timp. La inceput, a fost doar impresarul lui, insa dupa doi ani intre ei s-a nascut o poveste de amor! Din dragoste pentru ea, acesta a parasit caminul conjugal, insa revenise in sanul familiei, alaturi de sotie si copii, inainte ca tumoarea pe creier sa ii ameninte existenta.