Showbiz, Stiri

Leo de la Strehaia va înebuni când va vedea asta, dar tot degeaba?!

Renata, singură şi… udă toată!

  Leo 4

S-au iubit cu patima si parea ca vor ajunge chiar si in fata altarului, dar s-au despartit brusc. Atunci cand va vedea, insa, aceste imagini, Leo de la Strehaia va regreta ca a lasat-o pe Renata sa plece. Bruneta este “incinsa” rau!

Leo Renata 8

A venit deja caldura, asa ca fiecare dintre noi cauta cea mai buna varianta sa se racoreasca. Daca majoritatea aleg sa se ascunda in casa, la aer conditionat sau sa se balaceasca la o piscina, iata ca Renata a gasit o solutie si mai ingenioasa.

Leo 6

Vedeta a imbinat utilul cu placutul, racorindu-se in timp ce isi spala masina. Chiar daca pentru ea temperatura a scazut odata cu apa ce ii atingea corpul aproape perfect, pentru cei care vor privi imaginea, cu siguranta ca lucrurile vor sta complet diferit.

Leo 9

Admiratorii Renatei au luat foc deja, imediat cum vedeta a fauct publica o fotografie in care apare mai mult dezbracata, plina de spuma si uda toata. “Sexy”, “buna rau” sau “vrei sa innebunesti barbatii pe aici” sunt doar cateva dintre comentariile pe care prietenii virtuali ai brunetei le-au facut pe internet.

Daca pana de curand, Renata nu isi permitea sa fie surprinsa in asemenea ipostaze, fiind iubita lui Leo de la Strehaia, acum bruneta poate face tot ce ii pofteste inima. Cu siguranta, insa, ca atunci cand isi va vedea fosta iubita in asemenea ipostaze, Leo de la Strehaia va simti o intepatura in inima. Poate ca, cine stie, aceasta fotografie il va face sa o aduca inapoi.