Comunicate de presa

LEMET a deschis magazinul LEMS din Câmpina cu o investiție de circa 20 milioane lei

LEMET, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel național și unul dintre cei mai mari retaileri prin brand-ul LEMS, a deschis de curând, magazinul LEMS din Câmpina, jud. Prahova. Showroom-ul de mobilă LEMS are o suprafață de aproximativ 4000 mp și a necesitat o investiție de circa 20 milioane lei. Accentul a fost pus pe materiale de calitate, spațiu verde și locuri de parcare. Concret, s-a dorit maximizarea confortului și oferirea unei experiențe cât mai plăcute clienților.

LEMET a deschis magazinul LEMS din Câmpina cu o investiție de circa 20 milioane lei

Investiția include și o centrală fotovoltaică desfășurată pe o suprafață de 1500 mp. Instalația de 210 kW produce anual 250 MWh și reduce emisiile de CO2 cu 120t în fiecare an.

Extinderea magazinelor LEMS s-a produs de-a lungul anilor în municipiile și orașele României, astăzi având o rețea de 70 de magazine în țară. ”Geografia extinderii rețelei de magazine LEMS este una complexă, întotdeauna gândită și plănuită cu mult timp înainte. Când deschidem un nou magazin ținem cont de cererea de pe piața zonală, de magazinele LEMS pe care le avem deja în zonă și de o serie de alți factori calculați cu rigoare”, a declarat Costin Rujoiu, director vânzări LEMET.

Toate magazinele sunt amenajate la aceleași standarde înalte de design și de calitate, care se identifică ca făcând parte din brandul LEMS. “Showroom-urile noastre sunt proiectate pe ideea de “acasă”, gândite pentru a crea o atmosferă plăcută și reconfortantă, pentru oricine ne trece pragul”, a adăugat Daniel Belu, director marketing LEMET.

blank