International

Le-a trebuit doi ani să se împace!

Nimeni nu ar fi crezut dacă nu ar fi fost surprinşi împreună la un hotel

nicole-lewis_30f34b2468_c6e3ec6970

 Este vorba despre cântăreaţa Nicole Scherzinger, fostă Pussycat Dolls, şi pilotul Lewis Hamilton. Cei doi s-au despărţit în urmă cu aproximativ doi ani, motivul principal fiind lipsa timpului, relaţia lor intrând în impas din această cauză.

Pilotul de Formula 1 şi artista au luat-o pe drumuri separate, în urmă cu doi ani, după ce şi-au dat seama că nu mai au timp de relaţia lor, văzându-se din ce în ce mai rar.

„Nicole şi Lewis sunt amândoi foarte ocupaţi şi au stiluri de viaţă agitate. În ultimul timp nu au reuşit să-şi facă timp să se întâlnească atât cât ar fi vrut. Încă vorbesc la telefon dar nu este acelaşi lucru ca discuţiile faţă în faţă. Amândoi ar vrea să facă relaţia să meargă, însă acum este pe butuci. S-au mai certat până acum şi s-au împăcat până la urmă”, a declarat un apropiat al cuplului, în urmă cu doi ani, la puţin timp de la separare.

Se pare însă că Nicole şi Lewis chiar nu pot trăi unul fără celălalt, aşa cum au dat de înţeles chiar ei, de-a lungul timpului. Paparazzi britanici i-au surprins pe cei doi la un hotel din Londra, acolo unde „porumbeii” ar fi petrecut timp de şapte ore. „Sunt hitărâţi să se vadă în continuare. Nu pot trăi unul fără celălalt”, a declarat o sursă din anturaj, penru presa din Anglia.

 

 

blank