International, Stiri

Le promitea sex, îi adormea şi le lua banii. A furat peste un milion de euro

Ingenioasă! Românca Barbara Andreică a jefuit, ca damă de companie, cel puţin 15 bărbaţi bogaţi. O româncă ingenioasă fraierea bărbaţi bogaţi printr-o tehnică puerilă, dar dragă masculilor. Femeia spunea că o neglijează şi are nevoie de compania altor bărbaţi.

sex jaf„Mă simţeam singură pentru că soţul meu se ocupă mai mult de restaurantul lui decât de mine, aşa că m-am hotărât să cunosc alţi bărbaţi”, aşa îşi agăţa pe Internet românca viitoarele victime.

Numele ei de scenă „Carla38″ şi fotografiile o făceau irezistibilă mai ales în rândul bancherilor, doctorilor şi oamenilor de afaceri. De altfel, aceştia erau victimele pe care le vâna românca pe reţelele de socializare.

După ce era contactată, românca Barbara stabilea rapid o întâlnire şi le explica tuturor clienţilor că e de origine maghiară, informează Corriere della Sera.

Majoritatea victimelor ei erau din Roma şi Monte Carlo, ea locuind în Florenţa. Odată ajunsă în casa bărbatului cu care urma să întreţină relaţii sexuale, Barbara strecura în paharul de vin un somnifer puternic. Cât ai zice „peşte” bărbatul adormea şi ea îi golea atât seiful cât şi casa de obiecte de valoare.

20130830_52740_carla_escortTânăra a fost prinsă miercurea trecută după ce un agent sub acoperire i-a dat întâlnire. Barbara era ajutată de mai mulţi complici, însă nu a dat detalii despre cum acţionau aceştia. Ultimul client a fost un medic ginecolog de 60 de ani din localitatea italiană Parioli, pe care Barbara l-a jefuit de 100.000 de euro.

Având în vedere că majoritatea celor aproximativ 15 păgubiţi erau medici sau oameni de afaceri, prada era una mai mult decât consistentă.

Poliţiştii se aşteaptă ca numărul bărbaţilor jefuiţi de Barbara să fie mult mai mare, pentru că mulţi dintre ei nu raportau jaful pentru că… erau însuraţi. Însă după ce vor vedea fotografia româncei în ziare este posibil să facă pasul sub protecţia anonimatului, speră autorităţile.