Lavinia Pîrva
Showbiz

Lavinia Pîrva, dezgolită frumos! Apariție incendiară pe plaja din Bulgaria

Lavinia Pîrva arată de milioane. La 37 de ani, vedeta are o siluetă de invidiat. Artista a postat imagini incendiare pe rețelele de socializare. Se pare că Ștefan Bănică jr. este topit după focoasă brunetă. Vedeta știe cum să-și accentueze formele și se laudă cu un corp tonifiat pe rețelele de socializare.

Lavinia Pîrva, apariție incendiară într-un costum de baie

Ești superbă”; „Frumoasă femeie”; „Frumoasă femeie, frumos zâmbet! „Ești bombă”, au fost mesajele internauților lăsate sub pozele vedetei. Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică jr. se află în Bulgaria, unde se relaxează sub razele soarelui și savurează fiecare clipă petrecută împreună.

Vedeta Lavinia Pîrva a dezvăluit, recent, câteva secrete despre alimentația ei. Se pare că interpreta nu știe ce înseamnă kilograme în plus. Cu toate că are forme apetisante, vedeta nu este adepta dietelor. Artista duce un mod de viață sănătos și depune un efort uriaș ca să se mențină în formă.

‘’Am grijă ce mănânc, dar am perioade în care nu țin cont. Sunt cam pofticioasă. Nu prea mănânc seara. Ăsta ar fi un secret. Beau apă, mă gândesc, mă uit, caut lucruri, mă uit la un film, habar n-am. Știu că dacă mănânc seara e jale mare’’, a dezvăluit Lavinia Pîrva pentru emisiunea ‘’Vorbește Lumea’’, citată de spynews.

Secretele frumuseții, deslușite de Lavinia Pîrva
Soția lui Ștefan Bănică Junior a reușit să slăbească nu mai puțin de 30 de kilograme. Acum ceva timp, artista a fost invitată la emisiunea prezentată de Marius Manole şi a vorbit, printre altele, şi despre cum se menține în formă, după ce a devenit mamă, scrie tabu.ro.

„M-am ambiționat și am făcut foarte mult sport… Chestia cu mâncarea nu-mi iese, pentru că eu sunt foarte pofticioasă. Cumva, asta încerc să fac. Să nu mănânc foarte mult. Ăsta este modul prin care am reușit să slăbesc și să mă mențin. În momentul în care iau 2-3 kilograme în plus, nu mai mănânc nimic după ora 5”, spunea Lavinia Pîrva.