Showbiz

Lavinia Pîrva, corp de model în colanți și bustieră. Soția lui Ștefan Bănică și-a surprins fanii: „Absolut fermecătoare!”

Când vine vorba de apariții care mai de care mai inedite, Lavinia Pîrva nu-și dezamăgește prietenii virtuali, mai ales că se mândrește cu o siluetă de invidiat, pe care nu ratează ocazia de a și-o etala.

În ciuda faptului că vara e pe final, cântăreața Lavinia Pîrva s-a fotografiat pe plajă, însă nu îmbrăcată într-un costum de baie, așa cum și-a obișnuit prietenii virtuali, ci în colanți și într-o bustieră.

Mândră de felul în care arată, cântăreața n-a ratat ocazia de a-și etala trupul. În imaginile postate pe internet, însă, ea a apare îmbrăcată în colanți ce au un croi inedit, dar și de o bustieră ce-i subliniază bustul.

„Ești superbă și sexy!”, „Absolut fermecătoare!”, „Arăți atât de bine!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

Lavinia Pîrva

Lavinia Pîrva e căsătorită din 2017 cu Ștefan Bănică

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică sunt împreună de aproape 10 ani. S-au căsătorit în mare secret în 2017, în Bulgaria, iar în mai 2019 au devenit părinții unui băiețel. Cei doi se luminează la față când vorbesc despre fiul lor, Alexandru, pe care-l descriu drept un copil plin de farmec, jucăuș și plin de energie. Deși atât Ștefan, cât și Lavinia sunt activi pe rețelele sociale, până acum nu și-au dorit să-l expună pe micuțul lor. Chiar dacă apare în câteva imagini postate pe Instagram de fosta membră a trupei Spicy, aceasta a avut mereu grijă să nu-i arate chipul.

Lavinia Pîrva

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică / Instagram

Despre decizia lor de a-l ține pe băiețel departe de lumina reflectoarelor, Ștefan și Lavinia au povestit într-un interviu pentru revista Viva. „Alexandru este foarte năstruşnic acum. Dar, în acelaşi timp, nu ne-am dorit să-l expunem momentan. Cu siguranţă vom face acest lucru atunci când vom simţi”, a declarat Lavinia, iar soțul ei a completat, spunând că nu vrea ca cel mic să simtă presiunea că este rodul iubirii dintre două vedete.

„Alexandru are tot dreptul să se bucure de copilăria lui, nu-mi doresc să fie arătat cu degetul că e copilul nostru. Doamne fereşte, nu ne ascundem de lucrul ăsta, dar nici nu-l băgăm în faţă doar de dragul de a apărea. Îmi doresc să se dezvolte exact ca un copil normal, fără presiuni venite din afară”, a transmis Ștefan Bănică.

blank