Showbiz, Stiri

Lavinia Pârva, în sfârşit, vorbeşte despre relaţia cu Ştefan Bănică

Vedeta vrea să nu mai fie asociată cu sintagma ” iubita lui Bănică”, ci cu renumele unui veritabil artist. Dar, ce a oprit-o până acum să aibă succes?! Bănică?

Lavinia

Lavinia Parva nu doreste sa mai apara in presa doar pentru ca e iubita lui Stefan Banica, ci vrea sa fie vazuta ca un adevarat artist care munceste din greu pentru ceea ce isi doreste.

Lavinia Parva a scris un post pe contul ei de Facebook in care a vobit despre relatia cu Stefan, care a luat amploare in ultimele luni si care este privita cu atentie de cei din jur. Vedeta a marturisit ca nu isi doreste sa se promoveze ca fiind iubita lui Stefan, ci ca fiind un artist. Ea pregateste un nou single si munceste din greu in studioul de inregistrari.

lavinia-live-your-life-1lr_44413400

„Dragilor va multumesc ca sunteti alaturi de mine si ma bucur ca avem retelele de socializare pentru ca astfel pot fi mai aproape de voi. Am invatat de foarte mult timp sa nu iau nimic personal din ce se spune sau se scrie in presa, dar in ultimele luni lucrurile sunt destul de agitate in aceasta directie.

Imi doresc ca activitatea mea profesionala sa vorbeasca pentru mine si nu viata mea personala. Probabil multi dintre voi stiu deja, dar unele articole sunt exagerate doar pentru ca trebuie sa vanda si sunt pusa in situatii care nu ma reprezinta. As vrea sa va spun ca pregatesc pentru Craciun un nou videoclip la care am inceput deja lucrul, pregatesc o schimbare de imagine si un nou single care stiu ca va fi in limba romana.

Momentan imi petrec timpul in mai multe studiouri incecand sa gasesc cea mai potrivita piesa pentru mine. In final as vrea sa punctez faptul ca aceasta este singura mea declaratie scrisa din ultima perioada, restul sunt doar speculatii!”, a scris Lavinia Parva.

Acum, rămâne de văzut ce piese va scoate pe piaţă şi cât de mult vor prinde la public, că altfel nu va scăpa cât timp va sta cu solistul de titulatura „iubita lui Bănică” în veci!

blank