Showbiz, Stiri

Lavinia Pârva pune lumea pe jar!

Toţi cei care au văzut-o la ultimul eveniment s-au întrebat dacă este sau nu gravidă!

media_138651151410495600

Veste bomba in showbiz dupa ce se vehiculeaza ca Lavinia Parva este insarcinata. Aparitia ei recenta de la Elle Fashion Awards, intr-o rochie verde mulata, I-a facut pe multi sa speculeze ca artista este gravida cu Stefan Banica.

Lavinia Parva si-a facut aparitia la Elle Style Awards purtand o rochie din dantela verde si avand un look ce aduce cu usurinta aminte de Andreea Marin.

media_138651464941705700

Asemanarile sunt cu atat mai evidente cu cat Lavinia nu a mai aparut pana acum purtand rochii elegante, de acest tip, intamplator sau nu, acelasi stil la care apeleaza si fosta sotie a lui Stefan Banica. O rochie asemanatoare, Pronovias, a purtat si Andreea Marin in urma cu doua luni, cu ocazia filmarilor promo-ului emisiunii sale, „Pretuieste Viata”, de la TVR.

Presa mondenă speculează că aparitia Laviniei la acest eveniment a dat nastere zvonurilor cum ca artista ar fi insarcinata cu Stefan Banica, burtica fiind evidenta. Posibilitatea ca Lavinia sa se fi ingrasat este mica, iar zvonurile unei sarcini sunt intarite de o declaratie recenta a lui Stefan Banica. “Toamna asta, chiar am alergat printre stele. Daca vrea Dumnezeu, voi mai face un copil. Stii cum e: un copil nu il poti programa. Daca va veni, bine”, spunea Stefan intr-un interviu.