Lavinia Pârva
Showbiz

Lavinia Pârva împlinește 37 de ani. Cum își va sărbători ziua alături de Ștefan Bănică jr.

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Junior formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt fericiți și de nedespărțit.

Surprize pentru soția lui Ștefan Bănică jr.

Lavinia Pârva a fost invitată, recent, la Teo Show. Tânăra a făcut ravagii pe platoul emisiunii.

Lavinia Pârva a primit un cadou special de la echipa showului. Vedeta a primit o pereche de role și a intrat cu ele în platoul emisiuni.

Femeia împlinește miercuri, 24 noiembrie, 37 de ani. Soția lui Ștefan Bănică jr. spune că e fericită și are o familie frumoasă și unită.

Lavinia Pârvu este și o femeie de afaceri. Aceasta deține un magazin de haine și promovează propriile creații.

Dorințele și plăcerile Laviniei Pârva
Vedeta spune că nu se așteaptă la o petrecere grandioasă. Designerul planifică să-și facă ziua acasă, alături de cei dragi.

„Eu îmi doresc să vină tortul, pentru că Alexandru adoră aniversările, mai exact să sufle în lumânări. De fiecare dată când este o aniversare în familie îl iau și spun lăsați-l și pe el să sufle. Abia aștept să îi văd bucuria pe chip. Va fi foarte frumos pentru că vom fi cu toții, anul acesta vom fi în familie!”, a remarcat Lavinia Pîrva, la Teo Show.

Lavinia Pârva va fi felicitată de mai multe persoane, însă, prima urare a venit de la tatăl vedetei.

„Să fii sănătoasă, toate dorințele și visele să se împlinească, să fii fericită, să te bucuri de fiul tău Alexandru, minunatul nostru nepoțel”, a spus Florin Pârva. Lavinia Pârva