Showbiz, Stiri

Lavinia Pârva a ieşit din casă cu faţa umflată!

Să fie urme lăsate de Ştefan Bănică sau sunt de la o intervenţie chirurgicală?!

lavinia-live-your-life-1lr_44413400

Ar fi dat probabil orice să nu fie văzută în halul ăsta, dar a avut ghinion. Lavinia Pârva, iubita lui Bănică jr., a fost surprinsă, de fotoreporterii unui tabloid, cu faţa tumefiată şi vânătă sub ochi. Bruneta încerca să-şi ascundă chipul sub o şapcă.

Miercuri, în jurul orei 12.00, Lavinia Pârva (28 de ani) a ieşit din casă până la magazinul din colţul blocului în care locuieşte ca să-şi cumpere câte ceva de-ale gurii. Îmbrăcată sport şi purtând o şapcă, cântăreaţa a părut că face eforturi să nu fie recunoscută, lucru lesne de înţeles.

Vizibil traumatizat, chipul Laviniei, ascuns sub şapcă, nu avea nimic în comun cu strălucirea pe care bruneta o afişează pe scenă sau la emisiunile tv.

Faţa Laviniei era umflată, iar sub fiecare ochi prezenta nişte vânătăi serioase, aproape uniforme. Echimozele pe care vedeta le prezenta la nivelul feţei au ridicat multe semne de întrebare. Puteau fi deopotrivă urmările unui act de violenţă fizică, a unui accident casnic, a unei intervenţii chirurgicale stomatologice sau de înfrumuseţare.

„Nu pare a fi o intervenţie chirurgicală stomatologică”, a spus medicul stomatolog Adi Strîmbu. O posibilă explicaţie a venit, însă, din partea unui chi

blank