Showbiz, Stiri

Lavinia nu mai pleacă de acasă de Revelion

Să-i fie teamă să-l lase singur în Bucureşti sau îi e frică de Ştefan Bănică?!

8-vdt-lavinia-parva-CC1K6676_resize_4ce895d00d

Spre deosebire de alţi ani, când actualul său iubit era încă însurat cu Andreea Marin, iar ea, oficial, dormea singurică, Lavinia Pârva nu-şi va mai petrece Revelionul pe drumuri, cu cântările. Bruneta a acceptat să susţină în noaptea dintre ani un show la un restaurant din Capitală, nu de alta, dar doar aşa va putea să ciocnească, la miezul nopţii, un pahar cu şampanie cu Ştefan Bănică jr.

S-au dus vremurile când Lavinia Pârva era preocupată să facă bani cu sacul în noaptea de Revelion. Situaţia însă s-a schimbat, de când Ştefan Bănică jr a devenit iubitul ei oficial. Astfel că de “frica” partenerului său, dar şi din convingere, probabil, Lavinia a decis ca anul acesta, în noaptea dintre ani, să nu se mai spetească muncind, pentru a fi cât mai aproape de Ştefan, care, la rându-i, nu agreează să lucreze de Revelion.

8-vdt-stefan-banica3_8c8cfb3d34

Bruneta va cânta doar la un restaurant din incinta Complexului Cartierul Verde, din Capitală, începând cu ora 2.00. Pentru prestaţie, Lavinia va primi 3.000 de euro. Frumoasa cântăreaţă îşi doreşte ca la miezul nopţii să ciocnească un pahar de şampanie cu iubitul său.

 

blank