Showbiz, Stiri

Lavinia a devenit o nesuferită de când este cu Ştefan Bănică

Colegii de scenă se plâng că bruneta e cu nasul pe sus

Lavinia

Lavinia Pârva a avut parte de schimbări importante în viaţă de când este iubita oficială a lui Ştefan Bănică. Mai întâi şi-a asumat relaţia cu artistul, apoi s-a mutat în casa acestuia şi au fost împreună în vacanţe. Toate acestea au făcut-o să fie cam cu nasul pe sus, după cum se plâng colegii ei.

„Sunt fericită cu Ştefan. Relaţia mea cu el nu a schimbat deloc viaţa mea profesională. Eu lucrez de un an de zile la noul meu album, am încercat de mult timp să-mi schimb stilul”, a spus Lavinia Pârva (29 de ani), iubita lui Ştefan Bănică (46 de ani), într-o emisiune de televiziune de la Kanal D. Deşi susţine că schimbarea pe plan profesional, un nou look şi un nou stil muzical nu se datorează iubitului ei, ceva tot s-a întâmplat.

Cu alte cuvinte, cea care s-a schimbat este solista. Lavinia Pârva nu mai e fata de altădată. Asta spun foarte mulţi dintre cei care o cunosc de ani de zile. Se pare că atitudinea brunetei este alta de când Ştefan Bănică a recunoscut relaţia cu ea.

Mai mulţi colegi de breaslă de-ai solistei care au întâlnit-o recent la emisiuni tv sau la spectacole, au remarcat că Lavinia nu mai dă prima „bună ziua”, cum făcea în trecut şi, uneori, nu salută deloc, fie se face că nu vede pe nimeni.

Banica Andreea

„Înainte era foarte amabilă, acum se face că nu vede pe nimeni, nici nu salută”, au spus câţiva artişti care au întâlnit-o pe solistă în concerte. „Lavinia e cu nasul pe sus şi priveşte pe oricine cu superioritate”, adaugă un alt coleg de-al acesteia, care a întâlnit-o recent pe culoarele unei televiziuni.

Şi alte persoane s-au mai plâns că atitudinea solistei s-a schimbat de când e cu Bănică. Apropiaţii vedetei au observat că Lavinia s-a răcit de prieteni în ultima perioadă.

Pentru a păstra în secret relaţia cu Bănică, Lavinia a rărit întâlnirile cu apropiaţii şi apoi s-a dat la fund. De altfel, şi după ce amândoi au confirmat pe Facebook, în septembrie, faptul că trăiesc o poveste de dragoste, Lavinia a rămas la fel de distantă în relaţiile cu apropiaţii şi colegii.

Bruneta nu a participat nici la botezul copilului colegei sale, Ianna, cu care era în relaţii de prietenie, însă a acceptat să participe în două emisiuni de televiziune pentru a-şi promova piesele, dar nu s-a abţinut să spună cât de fericită este alături de Bănică.

turc Andreea

Deşi numele ei este pe buzele tuturor, Lavinia nu dă curs comentariilor şi îşi vede de concerte. În ultima perioadă, ea a cântat în mai multe localităţi din Bacău şi Botoşani, dar şi la Iaşi, unde a fost la un pas să dea nas în nas cu fosta soţie a iubitului ei, Andreea Marin, aflată şi ea cu treburi în oraş.

Ştefan Bănică şi Andreea Marin s-au căsătorit în SUA, în ianuarie 2006. Pe 15 decembrie 2007, s-a născut fiica lor, Violeta. În luna ianuarie a acestui an au decis să pună punct unei căsnicii care a durat 7 ani.

Cei doi au plecat într-o vacanţă în Dubai, alături de fiica lor, Violeta, şi de Radu Ştefan, fiul artistului din relaţia cu Camelia Constantinescu. Ştefan şi Andreea au considerat că e mai bine să-i anunţe în vacanţă pe cei doi copii, că mariajul lor s-a încheiat.

În timp ce Andreea Marin s-a afişat cu turcul Tuncay Ozturk încă din luna mai, Ştefan Bănică şi-a refăcut viaţa alături de Lavinia Pârva. Cei doi au fost surprinşi împreună la începutul lunii septembrie, iar la câteva zile au recunoscut că au o relaţie. Ipostazele în care au fost fotografiaţi sunt foarte similare cu felul în care s-au comportat în 2011, când Lavinia a fost surprinsă în timp ce intra într-un bloc unde Ştefan deţinea un apartament. Solista a fost fotografiată şi când s-a mutat la iubitul ei. Tot în septembrie, Ştefan şi Lavinia au fost plecaţi într-o minivacanţă la Braşov, iar în octombrie au plecat la Paris.

blank