Showbiz, Stiri

Laurette: “Vrea să mă atace cu fotografii indecente de acum 7 ani”

Fotomodelul Laurette e foc şi pară pe fostul ei iubit. Luni, la primul termen al procesului pentru custodia fetiţei lor, în vârstă de trei ani, Mihai Ştefan şi-a trimis avocatul înarmat cu fotografii indecente cu mulatra, din anii ei de glorie.

14-vedete-foto1.3-col-laurette-la-tribunal

”Sunt fotografii de acum şapte ani, când nu mă cunoştea. Probabil vrea să mă denigreze, să demonstreze că nu aş fi o mamă bună. Mi-a umblat şi în telefon, mi-a violat corespondenţa, iar pentru asta am depus plângere la Poliţie”, a spus Laurette Attindehou (30 de ani), după ce a ieşit din sala de judecată, hotărâtă să nu se mai împace vreodată cu tatăl copilului ei.

„Nu renunţ de data aceasta, joc până la final. Nu-mi mai este frică de nimic, am cei mai buni avocaţi şi am un loc de muncă stabil. Credea că nu mă descurc singură, dar îmi este foarte bine aşa”, a ţinut să precizeze Laurette.

Chiar dacă ar fi dorit ca procesul să se încheie cât mai repede, judecătorii nu au putut lua o decizie în lipsa anchetei sociale de la locuinţa lui Mihai, care este plecat din ţară.

Laurette şi Mihai nu-şi mai vorbesc de trei luni

După şase ani de amor, Laurette Attindehou şi Mihai Ştefan s-au despărţit definitiv, în urmă cu trei luni. Atunci, ciocolatiul fotomodel a plecat pe Coasta de Azur să muncească, lăsându-și fetiţa, pe Serena Luce Maria, în vârstă de trei ani, în grija mamei sale, la Brăila. O poză cu micuţa jucându-se desculţă în faţa blocului a declanşat războiul dintre cei doi foşti iubiţi.