Laurențiu Reghecampf
Sport

Laurențiu Reghecampf, ofertat de FRF să preia echipa Națională

Răzvan Burleanu vine cu o nouă surpriză. După Cristoph Daum, Cosmin Contra și Mirel Rădoi, care s-au dovedit a fi alegeri cu fără prea mult succes, FRF țintește aducerea lui Laurențiu Reghecampf pe banca naționalei de fotbal a României.

Laurențiu Reghecampf , care nu se află în topul selecționerilor preferați de către suporteri, potrivit celor mai recente sondaje din online, este sub contract cu CS U Craiova și o clauză de reziliere de 300.000 de euro.

Variantele de rezervă pentru FRF, dacă Laurențiu Reghecampf nu va ajunge pe banca naționalei României
Dacă FRF nu va reuși să bată palma cu Laurențiu Reghecampf, Răzvan Burleanu va încerca să-l convingă fie pe Ladislau Boloni, fie pe Adrian Mutu sau chiar pe Edward Iordănescu, proaspăt despărțit de FCSB, informează presa sportivă.

Potrivit celor mai recente sondaje efectuate în online, în contextul plecării lui Mirel Rădoi de la națională, Gheorghe Hagi, Dan Petrescu, Marius Șumudică și Victor Pițurcă sunt favoriții suporterilor.

Reghe nu a reușit să se impună în fotbalul din Asia, după mai multe experiențe nefericite și a revenit de curând în România. De-a lungul carierei sale, Reghecampf a antrenat FC Snagov, FC U Craiova, Concordia Chiajna, Steaua București, Al Hilal, Litex Lovech, Al Wahda, Al Wasl, Al Hilal și CS U Craiova.