Laurențiu Reghecampf
Sport

Laurențiu Reghecampf îi dă replica patronului U. Craiova: „Era timpul meu liber”

Laurențiu Reghecampf îi dă replica patronului U. Craiova. Tehnicianul de 46 de ani a fost demis de la echipa finanțată de Mihai Rotaru. Reghe a fost acuzat, pe diferite căi, că ar fi participat la mai multe emisiuni mondene, lucru ce l-ar fi deranjat pe patronul grupării din Bănie. Laurențiu Reghecampf a ținut să facă lumină în această privință, dându-i replica lui Rotaru.

Laurențiu Reghecampf îi dă replica patronului U. Craiova

Laurențiu Reghecampf îi dă replica patronului U. Craiova. Antrenorul de 46 de ani a fost demis de pe banca tehnică a echipei din Bănie, deși mai avea un an de contract. Reghe a încasat 180.000 de euro pentru o încheiere amiabilă a înțelegerii, deși clauza de reziliere era de 300.000 de euro.

Impresarul Anamaria Prodan, care se află în plin proces de divorț cu Reghecampf, a dat de înțeles că patronul U. Craiova a fost deranjat de aparițiile mondene ale tehnicianului, ce au aruncat o anumită lumină asupra imaginii clubului.

„Mihai nu suportă viața destrăbălată, ca asupra echipei lui să planeze tot felul de discuții. Reghecampf trebuia să știe lucrurile astea, să nu apară la emisiuni mondene, să lase ședințele foto și să se concentreze la fotbal. Nu era momentul, la ce situație avea, pentru golănii de genul ăsta, cu amante și ședințe foto. A făcut greșeli majore.

Îl aduce în cantonament pe Tzancă Uraganu sau vorbește cu el și se pune pe Instagram (n.r. – manelistul l-a sunat și i-a făcut o dedicație live). Face ședințe foto (n.r. – cu iubita sa, Corina), merge la emisiuni mondene. Pe bune? Nu ai voie!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru gsp.ro.

„Era timpul meu liber”

Reghecampf a fost criticat pe aceeași temă chiar de Mihai Rotaru, finanțatorul oltenilor.

„Nu mi-a plăcut că a fost la „Fiță cu Adiță”, la Craiova. A fost invitat la un podcast. Am concediat și ofițerul de presă după acel moment. Mi-a părut rău pentru el, dar noi nu vrem acel tip de expunere. Nu am zis că e grav, dar noi vrem altă abordare”, a spus Mihai Rotaru la Digi Sport.

Show-ul online despre care a amintit Mihai Rotaru a avut loc în iarna trecută. În decembrie 2021, Laurențiu Reghecampf a fost invitatul podcastului „Fiță cu Adiță”, filmat chiar în baza de pregătire a oltenilor. De asemenea, Reghe a apărut și în emisiunea „Poezie și delicatețuri” a poetului Mircea Dinescu.

Laurențiu Reghecampf a ținut să facă lumină în privința aparițiilor sale în respectivele emisiuni. El a precizat că realizatorul podcastului „Fiță cu Adiță” i-a cerut permisiunea ofițerului de presă al clubului. Dar acesta a uitat să-l mai informeze și pe patronul Mihai Rotaru.

„După ce am reziliat amiabil, am avut o discuție cu patronul echipei să păstrăm decență, respect în declarații, dar se pare că anumiți oameni, care nu-și asumă niște declarații public, se mint singuri.

Pe Adiță îl consider prieten. Am făcut un interviu care n-a avut nimic de-a face cu ceea ce făcuse el până atunci. N-am avut timp să mă deplasez de la stadion și a venit să facem interviul la bază. Adiță a vorbit cu ofițerul de presă, a fost totul ok, dar ofițerul n-a trimis mail oficial către Rotaru și din cauza asta a fost demis”, a spus Laurențiu Reghecampf potrivit Orange Sport.

„Ce vină am eu că nu te-a anunțat ăla?”
Laurenți Reghecampf a mai precizat că nu i-au fost reproșate aparițiile în emisiuni. Mai mult, el a punctat faptul că la cea a lui Mircea Dinescu a mers în timpul său liber, pentru care nu dă socoteală nimănui.

„Dacă eu l-am pus pe Adiță să vorbească cu cineva din club, nu m-am mai gândit că ăla nu l-a anunțat pe Mihai. Mă, Mihai, ce vină am eu că nu te-a anunțat ăla? Eu i-am anunțat pe cei din club și ei trebuiau să anunțe mai departe”, a spus Laurențiu Reghecampf potrivit Orange Sport.

Aparițiile în emisiuni nu mi s-au reproșat la acel moment. Îmi pare rău că aceste lucruri apar după, eu sunt obișnuit să mi se spună atunci, la masă. Nu am discutat despre asta. Legat de emisiunea domnului Dinescu, era timpul meu liber. Mă pot duce unde vreau”, a mai spus Laurențiu Reghecampf potrivit sursei citate.