Necenzurat, Stiri

Laurei Andresan ii plac prezervativele cu gust de bacon

Laura Andresan a povestit despre toate felurile de prezervative pe care le-a gustat

Laura AndresanLaura Andresan a povestit pe blogul personal despre aventura ei cu tenta sexuala din America. A ramas uimita si intr-un ras continuu cand a aflat ca americanii au inventat prezervativul cu gust de bacon.

Chiar a bincuvantat America cea a tuturor posibilitatilor pentru inventia inedita, profa de sex fiind fericita ca s-au inventat si prezervativul cu gust si forma de felie bacon, sau lubrifiantul cu gust de bacon.

„V-am spus parca, odata, ca iubesc un pic America si asa e. O iubesc pentru culoare, diversitate, oportunitate, libertate… […] Totusi, cand citesc o stire despre faptul ca americanii au inventat prezervativul bacon, nu stiu cum pot sa zic ‘Dumnezeu sa binecuvanteze America’, ca nu pot sa ma opresc din ras.

Prezervativul cu gust si forma de felie bacon, lubrifiantul cu gust de bacon… exista. Sunt inventate, brevetate si comercializate de americani. . 

Iar cireasa de pe tort , substantele care dau gustul pot sa fie consumate si de vegetarieni! Reteta e vegana, la naiba :) Eu tot nu pot sa ma opresc din ras, inchipuindu-mi tot felul de scenarii care, bineniteles, nu sunt deloc demne de o doamna. Asa ca ma intorc la invatat, poate inventez si eu ceva cu gust de… hm?”, a spus amuzata Laura Andresan.

blank
blank