Featured, Ultima Ora

Avocata Laura Vicol dezvăluie ce a contribuit la decesul lui Răzvan Ciobanu

Avocata Laura Vicol, prietenă cu Răzvan Ciobanu, susţine că designerul vestimentar a murit pentru că nu purta centura de siguranţă şi că ar fi fost în viaţă dacă o avea. Ea mai spune că Răzvan Ciobanu era un om vesel, un om bun şi aşa trebuie să rămână in memoria tuturor. Ea a declarat marţi, la Constanţa, că îi roagă pe toţi cei care mai sunt supăraţi pe Răzvan Ciobanu să îl ierte, relatează News.ro.

„Am o rugăminte din tot sufletul pe care o adresez tuturor public. Aşa cum Dumnezeu l-a iertat şi l-a luat la El în Săptămâna Luminată, aşa rog pe toată lumea care mai are vreo supărare să-l ierte pe Răzvan, să nu mai vorbească prostii, am auzit o grămadă de prostii la televizor. Nu a fost strangulat, a fost un accident teribil şi din cauza asta toată lumea trebuie să poarte centura de siguranţă. Dacă avea centura, trăia”, a spus Laura Vicol.

Vicol a mai declarat că Răzvan Ciobanu era un om vesel şi că aşa trebuie să rămână în mintea tuturor.

„Nu era trist, nu era nefericit, Răzvan era un om minunat, care râdea tot timpul, era vesel tot timpul. Toţi avem depresii, nu cred că e cineva care nu a avut depresii sau nu a fost supărat, eu am avut depresie şi asta nu înseamnă că am făcut ceva. Toţi suntem oameni. A fost un om bun, aşa trebuie să rămână în mintea tuturor, un om bun şi un om fericit care nu a supărat pe nimeni, nu a purtat supărare”, a declarat ea.

Poliţiştii constănţeni au stabilit că Răzvan Ciobanu nu purta centură de siguranţă în momentul producerii accidentului, el fiind proiectat prin unul din geamurile autoturismului, care s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac. Necropsia va stabili dacă şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe. De asemenea, poliţiştii precizează că varianta sinuciderii nu poate fi luată în calcul la acest moment.

blank